Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako každý rok jsem mezi opozdilci,ale to se přeci také počítá
ARZENÁL:
řezivo:
1x GWS,
1x Danny Boy,
1x Mountain Jam,
2x Cheese(každý z jiného zdroje),
+ něco navíc
semena:
3x Durban Poison x White Widow(velmi děkuji bubiku),
3x Holandian Secret(pracovní název).Semena jsou od známeho co dovezl NĚCO suchého a vyklubalo se z několika gramů asi 5 semen...
Xkrát Noname osvědčenej,
+ možná časem něco přibyde
Za tu chvilku co jsem dal řízky k bývalému kamarádovi(4dny) je dokázal totálně zprasit, tím mu děkuji za nabytou zkušenost a ted jim dopřeji trochu lázní.
Méédijum : je to zatím substrát pro pelargonie+trocha kompostu+písek...zatím stačí než pujdou do země nebo velkých květináčů.
Hlavní meny:
Kytkám budu dopřávat výluhu z kopřív, banánových šlupek a trocha kostivalu..
Na květ dostanou PK 13/14 páč slepičáky se minulé sezony vyřadily skrz chuť(fuj)
Ikdyž dnešní sluníčko vylezlo jenom na chviličku a je schovaný zase pod mraky, stihl jsem vyfotit pár polouměleckých fotek aby to tu nestálo..
Zbytek nafotím až bude zase hezký počasí,jinak to nemá cenu...
Huráááááá,
Je tu pravé léto ,ale na jak dlouho...??!!
Konečně vylezlo slunčíčiko aspon na 2 dny a doufám že v tom bude pokračovat.
Sice nerad, ale přece to tu nesmí stát,poskytnu aktuální večerní foto kytek které se mi povalují v psím kotci(kromě Cheese,ten si nádherně lebedí u bábiny na chalupě)
U mě kytky rostou tenhle rok mizerně..Když se juknu na NĚKTERÉ cizí thready z letošní sezony tag se lehce zastydím..ale zachranuje to argument že aspon na pár brček bude
Slečny byly dnes obšťastněny dávkou pěkně smradlávýho výluhu.
dost keců fota:
1.Krmivo dravé zvěře
2. 28.7.2008 - KURVA ROZDÍL
Holandian Secret N#2(N#1 byl samec a pro mé účely nepotřebný..strašně se tahal..)
Netuším jaký je původ genetiky.Kamarád dovezl hroudu skéra a mezitím bylo pár boulí...