Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, toto je odruda Powerplant, a je v 50 dnu květu.. Vím že mám trochu požloutlý listy, ale to mě teď už netrápí, zajímá mě spíš, jestli už je proplachovat, a ony si vezmou živiny na dozrání z listů, a nebo jestli je ještě nechat na růstu třeba tejden. Dík
1. fotka - 1 kytka o samotě.
2. fotka - všechny pohromadě
měl by ses zeptat matkaře, od kterého to máš(pokud to enjsou vlastní řezy) na dobu květu a podle toho se víceméně řídit abys naplánoval dostatečně dlouhej flush..
No mělo by to prej kvést cca 52 dnů, ale jde o tože když se na to koukneš z blízky (myslím že stačí zvětšit i tato fotografie) tak je očividné, že chlupy z kalichů ještě ani nezačaly hnědnout.. a myslím že to ještě nabobtná.. no fakt nevím.
jak se vseobecne pozna kdy zacit flushing mam zkusenost ze i kdyz vim jak dlouho ma kvet trvat nikdy to neni u daneho modelu pravda protoze se to zdrzi/urychli ten prubeh odlisnyma podminkama pestitele.
Původní příspěvek od petr jak se vseobecne pozna kdy zacit flushing mam zkusenost ze i kdyz vim jak dlouho ma kvet trvat nikdy to neni u daneho modelu pravda protoze se to zdrzi/urychli ten prubeh odlisnyma podminkama pestitele.
Všeobecne to poznat nejde,chce to zkušenost s danym modelem...obecne je lepší proplachovat dřív než pozdej,ke konci už kytky stejne skoro nežerou,tak není důvod jim solit.
Gramáž ani kvalitu to navíc neudelá,jen zkurví chut.
Ted flushuje od 44/12 i modely ktery chtejí 65/12+