Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po asi 3 měsíčnim študování,usínaní,zkuřování u grower.cz jsem se rozhodl nějak přispět a zařadit se do téhle neobyčejné společnosti :-).
K věci:jde spíš tak o pokus než o samotné pěstování,mám box 50sx50hx90v.
Genetika: Výše uvedená v anketě,IP.
Hnojky: od Groteku,Vitamax , Heavy Bud , Solo-tek Bloom , Monster Bloom a Bloosom Blaster.
Substrát: byl použit nějaký (prý) kvalitní z foliovníku s perlitem,zmixlej z kompostem asi 40%.
Sluníčko: 600W :-) :-D,prosim vás než začnete něco psát ohledně tý špatně využitý lampy na jednu kytku,je to zbytečný já vim ale takhle se to nějak vyvrbilo a jeto tam,mám peníze na stranu na novou,mám rozdělanou místnost ve sklepě 2x2m tak jí pak využiju líp.
No a kytí se má nejspíš fajn,od přesazení řízku je to 44 dní,nevim to přesně ale na květu 12/12 je asi 32-35 dní,nevim to přesně nějak jsem pak o tom ztratil pojem.
Budu zde dávat postupně fotky od začátku až po nejčerstvější dnešní foto.
1. 5. den růstu
2. o5
3.Ta napravo,to je ona,ta nalevo sla ke kámosovi-9.den na 18/6
4.Kořenový šistém,23.den čehosi,perioda stále na 18/6,ale kvetla už nějakou dobu tak jsem jí nechal ve skříni a přepl 12/12,takže na týhle fotce je kytka vlastně asi 14 den na květu.
5. 16 den 12/12,trochu prostříhaný,asi docela blbost
No je pátek podvečer takže já mizim pryč a zítra doplním fotky až do těch nejčerstvějších.Pěstu zdar a smějte se