Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Lupiho 1. indoor (ípéčko)-znáte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování

IP tzn.ípéčko?
This poll is closed.
Ano,slyšel jsem už o tom 5 41.67%
Ano,pěstoval jsem,chutnal 0 0%
Nemám ponětí co to kur.a je 7 58.33%
Total: 12 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Lupi
Stálý Člen

Karma uživatele Lupi - 81% PěstitelskáKarma uživatele Lupi - 81% Pěstitelská

Obecné Lupiho 1. indoor (ípéčko)-znáte? Příspěvek č. 1

Zdravim všechny growery a growerky

Po asi 3 měsíčnim študování,usínaní,zkuřování u grower.cz jsem se rozhodl nějak přispět a zařadit se do téhle neobyčejné společnosti :-).

K věci:jde spíš tak o pokus než o samotné pěstování,mám box 50sx50hx90v.

Genetika: Výše uvedená v anketě,IP.

Hnojky: od Groteku,Vitamax , Heavy Bud , Solo-tek Bloom , Monster Bloom a Bloosom Blaster.

Substrát: byl použit nějaký (prý) kvalitní z foliovníku s perlitem,zmixlej z kompostem asi 40%.

Sluníčko: 600W :-) :-D,prosim vás než začnete něco psát ohledně tý špatně využitý lampy na jednu kytku,je to zbytečný já vim ale takhle se to nějak vyvrbilo a jeto tam,mám peníze na stranu na novou,mám rozdělanou místnost ve sklepě 2x2m tak jí pak využiju líp.

No a kytí se má nejspíš fajn,od přesazení řízku je to 44 dní,nevim to přesně ale na květu 12/12 je asi 32-35 dní,nevim to přesně nějak jsem pak o tom ztratil pojem.

Budu zde dávat postupně fotky od začátku až po nejčerstvější dnešní foto.

1. 5. den růstu

2. o5

3.Ta napravo,to je ona,ta nalevo sla ke kámosovi-9.den na 18/6

4.Kořenový šistém,23.den čehosi,perioda stále na 18/6,ale kvetla už nějakou dobu tak jsem jí nechal ve skříni a přepl 12/12,takže na týhle fotce je kytka vlastně asi 14 den na květu.

5. 16 den 12/12,trochu prostříhaný,asi docela blbost

No je pátek podvečer takže já mizim pryč a zítra doplním fotky až do těch nejčerstvějších.Pěstu zdar a smějte se

Naposledy upravil Lupi 29-05-2009 v 17:59 PM

Old Post 29-05-2009 v 17:17 PM
Lupi je offline   Profil uživatele Lupi   Find more posts by Lupi   Foto galerie člena Lupi   Click here to Send Lupi a Private Message   Add Lupi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupi
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Tady přinášim další foto

Old Post 30-05-2009 v 13:37 PM
Lupi je offline   Profil uživatele Lupi   Find more posts by Lupi   Foto galerie člena Lupi   Click here to Send Lupi a Private Message   Add Lupi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupi
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Zdravim všechny,tady jsou slíbené foto,dnes to snad dodělám to těch nejčerstvějších fotek.

17.den květu

1. ještě dost řídká,asi jsem to s tím prostříháním přehnal :-(

2. zde jde vidět jak jsem ohýbal

3.

za chvíly přidám další.Zatim

Naposledy upravil Lupi 30-05-2009 v 13:59 PM

Old Post 30-05-2009 v 13:42 PM
Lupi
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

24.den květu

1.-5. už to houstne :-)

Naposledy upravil Lupi 30-05-2009 v 14:15 PM

Old Post 30-05-2009 v 14:04 PM
Lupi
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

28.den květu

1.hezká že?

2.

3.pohled do skříně

4.nejspíš pokus o makro

5.v celé své kráse,ohnuta kvůli nízkému prostoru ve skříni
takhle ohnutá má 35cm,neohnutá asi 41cm

Tak další foto zítra,dneska už nestíhám,mažu na lázeňskou sezonu,počasí nic moc ale jdu se tam mrknout (jako každej rok).

Tak se smějte a mějte.Pěstu zdar

Naposledy upravil Lupi 30-05-2009 v 14:39 PM

Old Post 30-05-2009 v 14:20 PM
Lupi
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Tak jsem tu zas a přikládám foto z 32.dne květu .

Jinak ph a ec neměřim,prostě to hnojim podle svýho a zatim to jde,nevim jak dlouho tehle model kvete ale tak za 14 dní pujde na detox

Naposledy upravil Lupi 01-06-2009 v 12:46 PM

Old Post 01-06-2009 v 12:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás