Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » výbojka exo terra, rady
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
zikky
Nový Člen

Karma uživatele zikky - 0% Pěstitelská

výbojka exo terra, rady Příspěvek č. 1

Zdravím všechny growery, pěstuju si třetím rokem za oknem pár kytiček, nikdy jsem nepoužíval žádné vychytávky, jen sluníčko které svítí cca 11:00 - 15:00 přímo na kytičku, což je samozřejmě děsivě málo, možná proto jsem nikdy nic pořádného nevypěstoval, možná protože jsem nehnojil anebo prostě protože jsem lama, nicméně, matka koupila výbojku pro naší vodní želvu do akvárka a tak jsem si o ní něco přečetl jestli by se hodila na mojí kyti...každopádně jsem lama a tak bych potřeboval poradit od zkušenějších pěstitelů, zda-li se ta výbojka hodí pro růst nebo ne... odkaz: http://www.i-zverimex.cz/exo-terra-...vka-p-1976.html

díky moc předem za rady.

sex, drogy a rock'n'roll v tom správnym pořadí :-)

Old Post 24-05-2009 v 19:29 PM
zikky je offline   Profil uživatele zikky   Find more posts by zikky   Foto galerie člena zikky   Click here to Send zikky a Private Message   Add zikky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zikky
Nový Člen

Příspěvek č. 2

tak do FAQ se kouknout umim já si nevybírám výbojku, mám jednu, jen nevim jestli je vhodná...

Old Post 24-05-2009 v 19:52 PM
zikky je offline   Profil uživatele zikky   Find more posts by zikky   Foto galerie člena zikky   Click here to Send zikky a Private Message   Add zikky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LEM
Stálý Člen

Karma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Čau kemo, na to se rovnou vybodni, to není lampa na pěstování...jestli už chceš spořivku, tak spíš tohle:
http://www.hydroponics.eu/product.a...0W+Red+-+2700°K
Ale radil bych ti to hodit spíš ven...

Old Post 24-05-2009 v 20:32 PM
LEM je offline   Profil uživatele LEM   Find more posts by LEM   Foto galerie člena LEM   Click here to Send LEM a Private Message   Add LEM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zikky
Nový Člen

Příspěvek č. 4

jsem pražskej, venku by mi to hned někdo sklidil :-)

Old Post 24-05-2009 v 21:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás