Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny tak jsem se taky rozhodl ze zdokumentuji svůj outdoorek. Doufam ze to dotáhunu až do konce a ze kytky záhadně nezmizí.
Něco k místu je to takový trojuhelník mezi polem a loukou který je porostlý kopřivama slunce celý den , prostě skvělé místo. Už je vyzkoušené minulý rok vzešly nádherný rostliny.
Osazenstvo jsou Speed Queen x Shadu a Satori.
Toto jsou fotky hned po zasazení řezů před dvěma týdny.
První dvě fotky jedno políčko po osmi rostlinách Speed Queen x Shadu.
Další dvě ,políčko po šesti rostlinách dvě Speed Queen x Shadu a čtyři Satori
Prvni pole je uz z minula , tam je hlina z pole. Zbytek je puvodni jen s trochou kupovane ( menší díra do ní kupovanou zem a do toho kytka -jen tak na rozjezd).
Hnojit hodlam krystalonem.
Tak tady mam dalsi foto z 5.7. Bohuzel potopa splachla koprivi z jedny strany takze je to uplne odkryty. Nastesti jen jedno policko i kdyz to nejvetsi snad si nikdo nevsimne.
Zatim jsem hnojil jen jednou prijde mi to zbytecne voda se mi stejne roztece po okoli , ale na kvet to zkusim nejak vymislet napadlo me dat kolem stonku treba pruhy z petek aby mi voda s hnojivem neodtejkala pric.
To ti asi moc nepomůže, páč stejnak když prší tak ta voda neteče jen po povrchu....ona ani nemusí tect okolo aby se hnojivo neodnášelo pryč, stačí když prší a vsakuje se....tomu prostě nijak nezabráníš
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
Jo to mi je jasny ale s tim se neda nic delat nejlepsi je mit tam dobrou hlinu a nemusis hnojit skoro vubec. Coz ja budu muset udelat na druhem poli mi zacali rostliny nejak blbnout. Podle me je to nedostatek drasliku co si o tom myslite. Zejtra dam krystanol.