Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
objednal som si lampu a prislo mi toto tak by som vas xcel poprosit aby ste mi poradili akoto spravne a zapojit a ci mi nahodou daco nechyba vopred dakuujem
a tu tienitko s objimkou xcel by som proste vediet ze ake kable mi treba dvoj alebo troj fazove abo jak sa to hovri a prosil by som trosku detailnejsie ako pre blba ze cerny strcis tam a biely tam ved viete aby som daco nepokaslal a ak sa da tak aj fotku diiiky
hele jednoduchost .. privodni kabel ze site .. hnedy(popr. cerny) + modry + zlutozeleny . hnedy das na F . modry das na N . zelenozluty das na kostru - tj. na to znacku vedle N ..
Dal zapojis kabel k lampe jak je zaznaceno na obrazku - omrkni ktery ti vede k zavitu objimky a ten dej na tu sipku .. a druhy uz je nasnade .. doufam ze ti to pomuze a je to k pochopeni
no pochopil som to tak to vyskusam a dam vediet ak by om daco posral je tu ta moznos tze mi to bouchne??? a uz mi nic netrba dokupovat??? starter abo daco take secko je tam sakKK?????
Máš 2 (někdy 3 dráty) ... zajímá tě jenom modrej a hnědej ....
hnědej do vztupu tlumivky z výstupu tlumivky do výbojky , z výbojky na nulák .... a mezi modrym a a hnědym může bejt ještě i kondenzátor o určité kapacitě ....
jinak používej hledání
Edit : koukám že máš jinou výbojku ,.... prostě použij selskej rozum ne ?
F - fáze - hnědej , N - nulák - modrej ...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Hlavne si pred tim nez to strcis do zásuvky vse zkontroluj 2x co kam ti vede a hlavně at je vse spravne uzemněno i stinidlo potom ti to maximalne doma vyhodí pojistky lepši jak kupovat new predradník a výbojku
Disaster:-) matysek Enj0i89 no tak prepacte ze som sa nieco spytal myslel som ze tu maju ostatnym ti skusenejsi pomahat a nie ich urzazat aky su blby zato ze s tym este namali docinenia si spomente ked ste vy zacinaly a ostatnym dakujem za rady ucite ich vyuzijem howg