Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pěstitelé a žádám je o radu. Tož mám řízky které krasně vyrostly za 14 dní jsem přepínal na květ už je to měsíc a půl a palice jsou už znatelné ale nic moc velkého a vlásky už jsou hnědé. Zda se mi jak kdyby se zastavily a pořád mi rostou malé listy už jsem i zkoušel jestli mi box někde nepropouští světlo nebo jestli lampa není růstová a vše je v pořádku i hnojiva jsem kontroloval a vše je ok. Pěstuji v rokwol rohožích v rostoku mám tyto hodnoty EC mám 2,9 a PH 6,1. Rostliny jsou v boxu přesně 2 měsíce .
takhle jsem zavrkal já ale já to smažíl mega odtokové EC bylo 5.4 takž spálíš malé kořeny listy to ani neukážou a palice nerostou jsou malé duvod spálené kořeny jinak vstupní ec jsem nepřekročil nad 1,7 mega se to zasolilo a pak už to jelo myslím že nelze
zachránit nic už z toho nebude já měl to štěstí že mi z 15 kytek přežilo tohle dracování nesilnějších a největích 7 montain jamu a já sklidil i přez to 675g pod 600W takže bych to ukončil a rozjel novou
Mám uplně ten samý problém jako ´´indoorjohn´´ ale nemám to v rohožích ale jedu normální hlínu a taky mám malé palice už s hnědými chloupky a ve středu kytky sou uplně malinkaté paličky svítím 250W sodík hnojky plagron a grotek na květ ..... a nevím co stím už to asi nepujde spravit .............