Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Zloutnouci listy - klasika
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
magellan
Stálý Člen

Karma uživatele magellan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Mam letos zasazeno hned nekolik venkovnich odrud. Zalevam je s rozumem a hnojim kristalonem start. Napred jsem je dal do substratu v 10L kyblech a cca pred tydnem jsem je presadil do zeme (substrat uz byl "zvtrdly", takze jsem rostlinky setrne vyklopil, vykopal diry, podlil vodou, trochu prihnojil a zasadil. Vcera jsem ale s hruzou zjistil, ze vetsina rostlinek zacala nebezpecne zloutnout. Nezda se mi, ze by to bylo jen tim presazenim. Tusite nekdo?

jake vlastne celkove existuji faktory zloutnuti listu u ganji?

Otoc se dvakrat doleva a budes zase vpravo...

Old Post 10-07-2002 v 14:42 PM
magellan je offline   Profil uživatele magellan   Find more posts by magellan   Foto galerie člena magellan   Click here to Send magellan a Private Message   Add magellan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Možná jsi to neměl hned hnojit. Nedávno jsem se o tom už kdesi zmiňoval, že rostlina není po přesazení chvíli schopná přijímat kořenama živiny. Já je sice nepřesazoval, ale doma mi žloutnou taky. Přisuzoval bych to asi hlavně tomu vedru.

Old Post 10-07-2002 v 15:36 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

Wedroo Příspěvek č. 3

To jo.Tim wedrem je klidně možný poněvadž mě taky něak podezřele žloutnou listy u všech kytek, a přehnojený to nejni určitě.
Jo a ještě-má cenu přesazovat 2m kytku?Nebo to newydejchá...?Já to nikdy nezkoušel...

Old Post 10-07-2002 v 17:25 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DtRik
Stálý Člen

Karma uživatele DtRik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

2m kytku bych už asi nepřesazoval ,pokud to není nevyhnutelný (pár žlutejch listů kytka přežije) , ale včera sme s kamošem dvě 2m kytky přesazovali (protože se objevilo pár zlodějíčků)do květináčů na terasu a vedou si zatím dobře ...

(((DtRik)))

Old Post 10-07-2002 v 19:56 PM
DtRik je offline   Profil uživatele DtRik   Find more posts by DtRik   Foto galerie člena DtRik   Click here to Send DtRik a Private Message   Add DtRik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
magellan
Stálý Člen

Karma uživatele magellan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Diky za pripominky. Zkusim proste chvilku rostlinky nehnojit a jen velice setrne zalevat a uvidim, jestli se vzpamatuji.

Otoc se dvakrat doleva a budes zase vpravo...

Old Post 11-07-2002 v 07:01 AM
magellan je offline   Profil uživatele magellan   Find more posts by magellan   Foto galerie člena magellan   Click here to Send magellan a Private Message   Add magellan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás