Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam letos zasazeno hned nekolik venkovnich odrud. Zalevam je s rozumem a hnojim kristalonem start. Napred jsem je dal do substratu v 10L kyblech a cca pred tydnem jsem je presadil do zeme (substrat uz byl "zvtrdly", takze jsem rostlinky setrne vyklopil, vykopal diry, podlil vodou, trochu prihnojil a zasadil. Vcera jsem ale s hruzou zjistil, ze vetsina rostlinek zacala nebezpecne zloutnout. Nezda se mi, ze by to bylo jen tim presazenim. Tusite nekdo?
jake vlastne celkove existuji faktory zloutnuti listu u ganji?
Možná jsi to neměl hned hnojit. Nedávno jsem se o tom už kdesi zmiňoval, že rostlina není po přesazení chvíli schopná přijímat kořenama živiny. Já je sice nepřesazoval, ale doma mi žloutnou taky. Přisuzoval bych to asi hlavně tomu vedru.
To jo.Tim wedrem je klidně možný poněvadž mě taky něak podezřele žloutnou listy u všech kytek, a přehnojený to nejni určitě.
Jo a ještě-má cenu přesazovat 2m kytku?Nebo to newydejchá...?Já to nikdy nezkoušel...
2m kytku bych už asi nepřesazoval ,pokud to není nevyhnutelný (pár žlutejch listů kytka přežije) , ale včera sme s kamošem dvě 2m kytky přesazovali (protože se objevilo pár zlodějíčků)do květináčů na terasu a vedou si zatím dobře ...