Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, volám sa JACK HERER (teda aspoň pod takým menom ma poslali )
Bolo nás 5 ale jeden braček umrel vo vate :-(
Bývam v DARKSTREET 60x60x140
Svieti na mňa slniečko o výkone 400w, PLANTASTAR rast/kvet
Som zasadený v LIGHT-MIX od BIOBIZZU
Jesť dostávam: BIO-GROW a dokrmujú ma BIOHEAWEN a na kvet si pre mňa prichystali BIO-BLOOM.
O čerstvý vzduch sa mi stará potrubný ventiláror 125m3/hod
O vietor sa stará kipsňák HURRICANE 15cm.
Tak to bude asi všetko.
Tak mi držte palce dole hodím pár svojich fotiek a otázok.
A tu sme už staršie. Mám strach že tá najmenšia ich už nedobehne. Čo mi poradíte keď pojdem prepnúť na kvet tak bude moc malá :-(
Nemám ju vysadiť von a nechať tie väčšie samé?
Zdravim tě! Jakou máš teplotu ve skříni? Ta ventilace ti uchladí 400W? Myslim, že si zvolil zbytečně silnou výbojku. Já mám taky darkstreet, ale 80x80x160, svítim na to 250W HPS a je to úplně v pohodě. Můžeš kouknout do mýho podpisu na Interpol 250W. Jinak je to moc hezký
Ahoj Caba. S teplotou sa pohybujem okolo 26-30°. Mám z ventilátoru natiahnutú rúru priamo k tienidlu tak odsávam všetok teplý vzduch. A s tou vatážou - dostal som ten set ,tak darovanému koňovi na zuby nepozerám
Ale bojím sa tej teploty tiež. asi si zaobstarám nejaké sklo pod tienidlo a uvidím. Budem to riešiť za pochodu.
Dík Ahoj a idem si pozrieť tvoj popis Čaf
Zdar kofejne, v létě to bude určítě chtít CT, obyčejný sklo bych pod to nedával, neni odolný vůči teplotě. CT jsou z borosilikátu a jsou na nich minimální ztráty intenzity osvětlení. Toho 4-kila bych se vůbec nebál. Kámoš měl 60x60x120 a 160m^3 UFO a v horkých létech to docela v pohodě uchladil. Nechť to roste a kvete!
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
čaf Sirus. Už som pozeral an CT ale ne romery toho boxu som nenašiel vhodnú. Všetky sú moc velké. Uvidím , preštudujem tu ešte pár príspevkov a rád a sná´d niečo vymyslí.
Ahoj
Čaf kofein, ked ta tá 400-vka neobmedzuje v spotrebe tak ju tam kludne nechaj, v kvete bude menej vlhkosti a parádne to presvieti čo bude poznat aj na kvalite materiálu. Inak nejaké foto boxu by si mohol?
ja sam jsem zvedavy jak se to bude vyvijet.ta skrin nejde trocha zvetsit,treba ze zadu ju trocha prohloubit.na 4kilo je to luxus,slo by vic z toho dostat.at se dari
Zo skriňou nič nespravím..poprvé nemám miesto a podruhé je to už hotová skriňa DARSTREET (lacnejší model HOMEBOX ) A k tej vataži...lampu som dostal a elektriku mám zadara tak to nejak neriešim