Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj přeju pěknej a podařenej grow. Také mám v plánu něco podobného. Tohle jaro jsem si odzkoušel, že pokud mám doma kytí pod úsporkou pochopitelně na 18/6 a narostlou cca 35cm a dám ji začátkem dubna ven tak jde pochopitelně do květu a naroste do cca 60cm (jednalo se o HG). Takže mám taky v plánu něco podobného. Za jedno léto stihnout třeba 3x protočit kytky na balkoně. Je jasné, že by bylo lepší to nechat, ale balkon vyžaduje malé keříky...
držim palce DVORKA
Diky za prani, tobe at se taky dari. Minulej rok byl muj prvni co se tyce pestovani. Takze jsem nasbiral trochu tech zkusenosti a pripravil jsem se jeste o neco lepe (klony vs semena ). Zkusenost z minuleho roku mi napovedela, ze kytky zacnu zatmivat tak od tech 20-30cm max.
Prosimtě, čim hodláš zatmívat? Já mám v plánu plachtu na jahody (netkanou textilii), ale píšou, že nějaký procento světla propustí. Už nevim, kde jsem to četl. Myslím, že to nebude asi závažný problém, ale vidim, že s tim máš zkušenost, tak bys mi mohl poradit.
Ja to mam vyreseno tak, ze je prenasim do spajzu, kterej mam pokrytej obycejnou cernobilou folii A v 21:00 domu a v 9:00 je davam ven. Taky jsem premyslel nad nejakou folii, nebo necim takovym, ale ten spajz mam vyzkousenej od minula a je to v pohode
Mas pravdu, na tom rustu to chce urcitej cas, jinak se okradam o vynos... ale zase si nemuzu dovolit mit uplnou jungle na balkone.
Minulej rok jsem mel jen tri kytky( 70dnu na rustu ) a nedalo se tam skoro pohnout Vidim to tak od pulky cervna zatmivat, aby byly pripraveny na kvet cervenec srpen. Plan je mit max. 60cm kytky a aby bylo hotovo koncem srpna.
Zatmívaní začalo = težká šichta Konečně se do holek opřelo pořádný slunce. Snad vydrží až do konce Hnojím jednou týdně Biobizzem grow 4ml/L a stejně tak bloom. Flushing je ještě daleko, ale v plánu je tak 10-12dní před kosou
Safari Mix od Mandaly, ze semene, které mi zůstalo od minula. Ani nevím kolikáty den na květu, však to se pozná, až to bude k seknutí. Zatím má dost času
čau, vypadají vážně super...Jestli jedeš Biobizz, tak bych ti z vlastní zkušenosti radil používat alga mic na postřik...kytky jsou pak mnohem vytálnější a zelenější na pohled...pokud máš větranou tu špajzku, tak bych je trošku stříkl i na noc...