Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám dotaz
mám banánovnik a mam ho za oknem na severni stranu(na jizni to nejde)
a chci ho dát do skleníku,jenže kdyz sem ho tam dal tak se mrte spalil....jak to mam udelat?
nejdriv nekam ven do polostinu?
Bananovnik,
jakoz to nejvetsi bylina na svete,
potrebuje velmi vlhkou (20% perlitu) pudu bohatou na ziviny.
Mozna ze nemel dostatek vody, protoze bananovnik
potrebuje hodne primeho svetla (12 hod. denne)
min. 27 stupnu pres den a kolem 20 v noci.
Vlhkost pres den by mela byt aspon 50 %.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
...neee....vim ze se mu ve skleniku dari(sem ho tam mel min rok..) a pudu mam f pohode....vse vim...as na to jak mu neudelat takovej sok,rikam ze je u okna na sever!
a chci ho dat do skleniku...takze? jak postupovat..pac ja sem ho tam dal mesic z5 narovinu a von upe uvadnul a ma casti listu upe chcipli...zpaleny...
Dávat do skleníku banánovník je celkem zbytečené - jak odplodí tak stejně chcípne. To, že ti uschl, bylo asi způsobeno šokem. Chce to tu kytku nechat pomalu zvykat.
Jinak má rád hodně vlhkost. Můj děda je vždycky dával za okno, které bylo směrem na jihovýchod (a měl je pěkné).
sak rikam...
dostal sok....a nechci resti to jesi ho tam dam bo ne...
proste nevim jak mu nemam dat ten sok...
üs sem ho dal ven do polostinu,tak uvidime...
Původní příspěvek od k/-\pr sak rikam...
dostal sok....a nechci resti to jesi ho tam dam bo ne...
proste nevim jak mu nemam dat ten sok...
üs sem ho dal ven do polostinu,tak uvidime...
-takze sem na nej upe zapomel a nikomu sem nerek at ho zaleje,takze jen doufam ze ho skropil ten dest aspon trochu...jinac se budu proklinat,zitra to tady ozivim jeho fotkou,tak snad bude zaživa