Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mužem začit. chci kytkam dopřat to nejlepši doufam že se mi ve finale odměni stejně.
moje produkty:
home box:100x100x200
VÝBOJKA: 400 W GIB Lighting Flower Spectre HPS a VÝBOJKA: 250 W GIB Flower Spectre HPS
Stínidlo: Oldschool Stucco malé 40 x 50
PŘEDŘADNÍK: 400W GIB PRO-V-T 230
VENTILÁTOR: typu UFO Systemair RVK 125A 225 m3/h
KONCOVÝ FILTR :160m3/hod Home Edition 160 m3/h
2x spínací hodiny
Easy Rolls 2 ks
15x teku čtyřhranný květináč 4 l. a 10x 11l.
pěstební substrát Plagron Grow Mix 50 L a guano all mix 50l
pH test sada 20 ml
hnojiva :Plagron Alga Grow a Alga Bloom 1L guano v prašku 1kg
na rust a kořeny plagron start-up a na květ B'cuzz Tabzz - květový stimulátor v tabletách(mate někdo zkušenost stema tabletama?)
na upravu PH:advanced hydroponics of holland
větrak: maly ventilator na klipsně
digitalni teplo a vhlkoměr
Zvlhčovač vzduchu: PROFESSOR Z-14
semena od nirvana:všechny jsou feminised 5x ice 5x papaya 5x
White Widow.
ještě nějaky drobnosti ale ty psat nebubu celkem mě to vyšlo plus-minus 20 000 Kč
čauec... setup máš hezký, až na ten zvlhčovač, professor ti určitě potřebnou vlhkost neudělá, měl jsem ho ještě v menším prostoru, a při plném výkonu zvedal vlhkost max. o 20% ... raděj sps 808. Když jsi za to dal 20 000,- tak to už tě těch 800,- nevytrhne... jinak přeju ať se daří...
flatboy maš pravdu taky jsem čekal vic od te zvlhčovačky ale moc mi to nevadi mam to ve sklepě tak tam je vhlka dost když svitim tak tam je mezi 80% - 60% když je tma tak 90% - 80% spiš mi vadi že když to budu myt na kětu tak tam 12 hodin bude 80% vlhka tak abych nechytl pliseň někde jsem to tady četl idealni je těch 50% až 60% nebo se pletu???
od seminka: semena mi po 3 tydnech došla už jsem nedoufal ale asi maji sezonu tak nestihaly:-) četl jsem tady hodně o tom jak nechat nejlip vykličt seminka vata ,toaletak,filmovka,destilka atd.ja to vložil do malych sadbovacich kelimku daji se sehnat v každem zahradnictvi kolem 10kč v jednom kuse je 18 sabovaček. do těch jsem dal hlinu a odstatou pokojovou (teplota) vodou. a udržoval relativni teplo když bylo sluničko tak jsem je dal na okno na večer do pokoje na skřiň. a čekal
začatek 7.května:po 3 a 4 dnu mi vylezlo 14 kličku heureka!!! ted den jsem našel v pytlyku skanku, co jsem chtěl našel seminko pěkne velke žihane tak jsem ho zasadil za 2 dny mi vykličil. jenže nevim jak ho nazvat?
takže mam: 5x ice 4xpapaye 5x white widow a 1x anonym
10.5
přesazeni do 4l květinaču do spodu jsem dal keramzit na to asi 5 cm guano all mix 50l
a zbytek naplňil Plagron Grow Mix 50 L. zalil odstatou vodou a svitil jim 24 hod. druhy den šli na 18/6
uplně jsem zapoměl že tam mam ještě dalšich 8 kytek seminka jsem dostal od jednoho kamoše z 8 semen 100% kličivost.řikal že jsou z izraele ale ty pujdou brzo na out pod slunce.
1. jak bych měl myt nastavenou ventilaci na spinači?
2.někdo mi řikal že je lepši nechat foukat větrak na stěnu boxu?
3.jakou bych měl myt vzdalenost od kytek stinidlo když tam mam 400 w na květ?
3 dni už přidavam plagron start up na rust a kořeny mylism že jim to prospiva začli zvedat listi nahoru k vybojce.na 23 kytek vyplitvam 1 litr rosprašovače myslite že je te hodně nebo malo? kontroluju jim vlhkost pudy každy den že strčim psrt do hliny asi 2 cm.a na ten jeden den jim to stači nerad bych je přelil,zalivam vždycky když začinam svitit. a chci se ještě zeptat když nemam pod květinači misky vadi to?nemužou něco chytnout?
vyzera ti to pekne veru, posielam karmicku a budem sledovat. Uz len preto, ze podobny setup 400ky rulez.
k tym miskam - ide to bez problemov aj bez nich, ale treba to vyberatelne dno veelmi casto umyvat. Zo siestimi mame aspon toto jednoduchsie. Kazdy den vsetky po jednej von, ked treba tak preliat kym nevyteka a osefovat. Cim dalej tym to zabera viac casu, ale veeelmi prijemne straveneho