Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím tě,
minulý rok se čórky nevyhly ani mě a dalším spoustě lidem tady,ale to bych neřešil (ku*vy pojebané) .. nejde si všimnout toho,že si to měl u nějaké chaty,i pro mé 3m shamany si došly takřka před barák ,je to smutné ale je to tak ... doufám že letošní sezóna se vydaří,přeju hodně úspěchů ...
ps: posílám K+ jako malou útěchu ..
Děkuju všem za karmy "útěchy"
Letos jsem byl snad opatrnější. Těžký Guerilla styl. Jestli mi tyhle někdo najde, tak už mě napadají pouze NÁŠLAPNÝ MINY... )
Původní příspěvek od _jOq_ Děkuju všem za karmy "útěchy"
Letos jsem byl snad opatrnější. Těžký Guerilla styl. Jestli mi tyhle někdo najde, tak už mě napadají pouze NÁŠLAPNÝ MINY... )
To nasere ale asi bych min priste zkusil nejakou drsnou nastraku..zeleza privazany na retez ke stromu nebo tak neco..pokud neco odlovis tak to potesi :-)
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro