Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny mam dotaz ohledně zkušenosti se Seedbankou Barney's Farm a její zajímavou nabídkou modelů...
Prosím kdo už s touhle seedbankou má nějaké zkušenosti ať napíše jeho postřehy...... Zaujaly mě totiž modely jako je LSD,Laughing buddha, Red dragon, Utopia haze...
dneska jsem videl jejich nabidku v soft secrets a nekteri krizenci by mohli byt zajimavi. A vubec ve vydani c.2 je hromada vselijakych neznamych modelu s peknyma foteckama. Dobre cislo. Me asi nejvic zaujal cross NL a BigBudu od worldofseeds. Jestli ma vysledek vlastnosti rodicu tak to musi byt fakt pecka. A potom jeste vypada dost monstrozne Monster od eva seeds.
Hm divne s tím linkem... no musíme si to spustit http://barneysfarm.com/
Taky jsem to viděl v soft secrets a zacal jsem se zajímat jestli už někdo jel nějake vzorky z tehle sídbanky.
2 RAstaJOhn : taky už jsem čučel kolik vzniká kříženců z bank které ani neznám... směřuje to zajímavým směrem genetika cannabisu je na co se těšit..._________
Barneys farm sa posledne roky biju na cannabis cupoch o najlepsiu genetiku spolu s Greenhouse seeds. Napriklad model Sweet Tooth vyhral cannabis cup. Preto su taky drahy, lebo su taky kvalitny....
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Mne sa to zdá naozaj divné. Greenhouse seeds aj Barneys Farm sú komerčný a nekvalitný, ale vyhrávajú jeden cannabis cup za druhým. Fakt je to len reklamou?
Jaj Greenhouse seeds a Barneys Farm ,jsou kvalitni seedbanky, copak ste od greenhouse nic nevypestovali??? :-O ... Greenhouse seeds,Barneys Farm a the flying doutchman ,podle me nejlepsi banky ..