Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Řízečky od S.
W-vdova 2x
CH-CHesse 2x
C-Caramelicius 2x
Substrát - Floria pro muškáty s Perlitem a se spoustou zbytečnosti
Hnojiva - ze začátku klasika kopřivy na řůst a potom se uvidi, ale nejspiš na květ něco od Plagronu
Lokalita - keřík + jistotka u známého na zahrádce ( corky sou vsude )
Takže slíbené info- zasazeno bylo 2.5.2009 (snad ne moc pozdě)
!!!=_-=LETS GO AND LET IT GROW=-_= !!!
DnB !!! aneb i když se to zatim suší drumíky už buší v uších. !!!
Původní příspěvek od Mr!Freeze W-vdova
CH-CHesse
C-Caramelicius od Sopky
Substrát - Floria pro muškáty
Hnojiva- ze začátku klasika kopřivy na řůst a potom se uvidi, ale nejspiš na květ něco od Plagronu
Lokalita- keřík + jistotka u známého na zahrádce ( corky sou vsude )
Tak jsem se jel dneska na prcky kouknout, byl tu u nás pěknej slejvák, bál jsem se, aby se po tom desti neudělaly v jamách podmínky pro pěstování HYDRA
Jinac, ty fotky foceny z menší vzdálenosti jsou Cheesy, ty se mě zdá rostou nejrychleji idealní obět pro fotky
ještě bych chtěl poprosit o pomoc, na jednom Carameliciusu se mě začalo dělat toto nejspis jsem to už četl někde na foru, ale ma lenost je bezmezná, a tak tedy pokud někdo víte osvětlete my prosím příčinu toho proč se na listech děla toto....je to kytinka nejvic ve stinu me prijde, tak me napadlo jstli to nemuže bejt tim. díky všem.
AKTUALIZACE PHOTOZZ , Cheese rostou v pohodě krásne se vetvej a patra rostou jako z vody, v blízké budoucnosti je budu asi zastrihavat. Carameliciusy se táhnou dost nahoru, tak jsem jednoho přesunul dnes víc na slunce jestli to není tím ale je asi taky zastrihnu, aby se z toho neudělalo koště. A W. ty jedou dle očekávání, pomalu, ale jistě
Omlouvam kvalitu fotek, mobil není idealní.
Tak, dnes jsem je zasypal kůrou, a poprvé jsem je pohnojil koprivkama na jednom Carameliciusu jsem to trosku prehnal tak doufám že nepujde do věčných lovišt jinak jsem ješte zastrihnul, pokusil jsem se to udelat na FIM, ale buh vi co z toho vyleze
1- photo- INTO THE JUNGLE
2- WW
3- Cheese (jede nejvic snad)
4- Caramelicius (jede porad nahoru, vetvit se mu nechce)
5- O5 Cheese
čau Freeze.
Ja som natrieskal do vedra veľa koprív zalial s vodou a prikryl 15.4 a tento týždeň sa to chystám scediť a prvý krát pohnojiť. Pomer koprív vo vedre s vodou bol asi 3/4 vedra koprivy a zalial som to po vrch vedra. Riediť sa to chystám zo začiatku 5ml/2litre vody. V kombinácii s Plagronom by som ubral trocha plagronu napr polovičnú dávu zo začiatku. Čus
Ok díky za rady budou se určite hodit Plagron budu kupovat az tak za 14 dni tak to budou snad uz velky holky Zatim pojedu jen ty koprivy, s mravencema nastesti problem nemam, ale pozdeji mozna zneuziju ten vyluh i na nějaky ty potvory co me po tom polezou A možna si pořídím i ten Phy- Thamin (bo jak se to pise) Jinak dneska tu mame pěknej slejvak uz od rana....tak jelikoz sou v doliku, tak je riziko že se me z nich opravdu stane Hydro musim tam zajet a zbavit se tej vody jestli tam nejaky bude, ale tak snad ne večer uploadnu fotečky........
Tak sem o5 tady s novou várkou fotek, k mé radosti všechny nepříjemný lijavec přežili, a ted jen čekám jak se vyvede moje slavný zaštípnutí no, posilam foto radte, kritizujte
1. W u známého necháná na balkon.
2. Caramel
3. W
4. Cheese
5. Cheese
6. Cheese
7. Zadní Cheese
8. Skupinka 4 holčinek pohromadě
Zdarek, ja bych obe hnojiva nepouzival zaroven, nebo to aspon stridat...Koprivama hnojim dost a vubec to neredim a od oka ke kazdy trochu prileju nevim presne tak 50-70 ml a nikdy se mi nestalo ze by to kytce nejak vadilo Ten substrat ma navic uz sam o sobe hodne humusu minimalne na par tydnu takze myslim ze by uplne stacila pouze ta zalivka kopriv jednou za tyden - v tvym pripade mozna trochu naredena vodou