Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Erdbeer
Chronic
Belladonna
Ata tundra
Himalaya gold
Lebanese
bellaberry (belladona x blueberry-vlastní kříženec)
chronic x belladona (taky z loňska)
Ještě mám objednáno MK ultra, BCN diesel, Nebula, Voodoo, ale nějak to ne a ne dojít a jelikož teď odjíždím na 14 dní na kalbu do Albanie tak to asi pujde až za rok (teda jestli to vůbec dojde)...
Ještě přibudou nějaký klony, ale jaký je zatim ve hvězdách...
Květinky jsou zasazeny v growmixu od plagranu, zatim nehnojeny. Asi už v neděli půjdou ven jelikož by se o ně neměl kdo starat tak doufám, že už nebudou žádný mrazíky!
Toť zatim vše.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak dnes zasazeno ven 13 květin (3 asi nepřežily převoz...)
2x Lebanese
2x Ata tundra (obě nalomeny)
2x Bellaberry (jedna poškozená)
2x Chronic x Belladona
1x Himalaya gold
2x Chronic
2x Belladona (jedna byla docela mrzák, tak uvidíme)
Místo je tam na 17 kytek, tak tam ještě něco přibude...
Půdu jsme upravili pomocí kompostu smíchanym s koupenym substrátem (asi 1/3), supermixu a biohumusu od plagronu a zbytkem kostní moučky z loňska a do spodu jsme dali do každý díry asi 10cm vysokou vrstvu koňskejch hoven. Okolo každý kytky jsme natáhli netkanou textilii a obsypali vanishem.
Původní příspěvek od Časlove
Ještě mám objednáno MK ultra, BCN diesel, Nebula, Voodoo, ale nějak to ne a ne dojít a jelikož teď odjíždím na 14 dní na kalbu do Albanie tak to asi pujde až za rok (teda jestli to vůbec dojde)...
Neviděl bych to tak černě. Pokud to dojde třeba za měsíc, tak je to pořád v klidu. Loni jsem sázel pozdě a vyrostlo to až až, navíc ty to máš hodně blízko u sebe, tak nepotřebuješ mít kytky jako kráva. A kvést to bude ve stejný měsíc i kdybys to sázel teď nebo za měsíc, no ne?
Zn.Stav-Dobry: Jo jo to máš pravdu (až na to že s mi to zdá akorát daleko...), ale já sem zvyklej si udělat neselektovanou matku venku a z ní pak řezy- za 1. nemám tolik peněz abych jel všechno ze semínek a za 2. tu v Praze nemám tolik místa abych si mohl dovolit samce. I tak sem bohůžel letos začal pozdě...
Zdravim! Tak už jsem se vrátil z Albanie- krásná země (a krom toho pívo za 11kč, davidoffky za 35kč, gyros za dvacku- prostě paráda). Kytičky se za tři týdny venku rozjely opravdu slušně, už proběhl první zastřih a poprvé byly pokropeny cropmaxem.
Došla i semena:
MK Ultra (G13 x OG kush)
BCN Diesel (Diesel # 2 x Malawi)
Nebula
Voodoo
Ještě přibudou řezy:
Blueberry
Orange bud
B52
Budha
Chronic
White rusian
Zatim se mějte zahrádkáři a ať se daří!
Kytičky zase povyrostly, ale bohužel zatim ani jedna neukázala svoje pohlaví... Přibyly 3x Erdbeer, ale jeden něco spáplo... Zanedlouho mi do rukou příjdou klony a s nimi další pole! Toť zatim asi vše.
Zdravim všechny growery a growerky a prosím o radu! Zítra se chystám zasadit Diesel ryder (F2), plánuju je pěstovat v 3,5l květináčích na balkoně a teď nevim jestli je mám dát ze začátku do litrovejch a časem přesadit do těch větších nebo je rovnou prdnout do těch 3,5l... S autoflowering modelama nemám žádnou zkušenost tak bych ocenil kdyby se mi k tomu někdo zkušenější vyjádřil.
Jinak brzy bude nějakej update (až si vzpomenu na foták, když pujdu na pole...). Už mám doma řezy Orange bud, Chronic, B52, White russian a buddha (nejspíš) a tak do tejdne pujdou ven.
cau,ja bych to dal rovnou do těch 3,5 litrovejch,ktery si myslim sou na autokvět idealní,to přesazování na kytku,která má tak krátkou růstovou fázi by byl zbytečnej stres....
Děkuju za rady a názory! Nakonec jsem uposlechl většinu a dnes ráno jsem zasadil 11x Diesel ryder do 3,5l květináčů.
Hlína: Grow mix (plagron), zahraddnický substrát, kompostový substrát, worm humus, kostní moučka
Hnojivo: metrop-MR1, Mr2, Cal green (hnojit začnu tak v 3. týdnu)
Místo: Jihovýchodní balkon
Vyfotim až bude co
Update z pole: dnes jsme objevili 7 samců Chronic x Belladona (2x), Ata tundra, Chronic, belladona, Erdbeer, Lebanese. Z posledních 4 budu dělat řezy, později na pyl. Na jejich místo příjdou tak do tejdne další klony a sazeničky! )
1) Celek
2)MK-Ultra (včera vysazeno)
3)Chronic
4)Chronic (tatáž- líbí se mi)
5)Belleberry
Čus! Menší update: Tak už mám doma asi 5 dní řezy zasazeny v Grow mixu od plagronu, zatim jsou pod 36w zářivkou, ale počítám tak do tejdne pujdou ven!
Modely:
White russian
California orange
B52
Chronic
Buddha
Mountain jam
Northern lights
Od 18.6. počítám první den růstu u Diesel ryderů- z 12 semen vyklíčilo 10, jsou zasazeny v 3,5l květináčích. Dnes jsem jim vytvořil skleníček z kamarádova akvaria na první 2-3 týdny růstu. Toť zatím vše.
1) Klony
2, 3) Akvárko s Diesel rydery, 1x Jack Herer x Belladona, 1x Cal. orange x Belladona, 1x kytka ze záhadného semínka z USA )
Čus Groweřátka!
Tak dneska jsme skosili 3 samce a na pole přidali dalších 6 řezů, je blbý, že některý kytky už maj přez metr a do toho teď přišli ty prckové, ale snad se to pořeší nějakym zohýbáním a podobně... Právě kvůli tomu ještě nehnojíme- začnem nejdřív tak za tři tejdny, ale stejnak i bez hnojiv to letí jako šílený!
Osazenstvo:
Jack herrer x Belladona, Chronic (2x ze semene, 1x klon), Belladona, MK-Ultra, BCN DIesel, Erdbeer, Lebanese 2x, White russian, Hymalaia Gold, Bellaberry 2x, Mounatain Jam, Northern lights, California orange, Nebula, Voodoo.
Tak snad už se nebude nic měnit...
1) Bellaberry (a ten exibicionista vzadu je kamarád, na kterýho se vylila voda s trichodermou... )
2)Pracovní nasazení
3)Nové přírůstky
4)Mounatain Jam
5)Beruška a pářící se hmyz (v tu chvíli závidim jak jsou malinký )
zdar
no taky se nedivím, že takhle jedou bez hnojení, když mají luxusně
namíchanou zeminu, až začnete s hnojením, pak to začne být
obzvláště zajímavé...
co dodat...??? káčko letí střelci...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Děkuji za K a za pozitivní ohlas přátelé!
O víkendu jsme zasadili na další 2 pole.
Pole č. 2 je hlavní pole z loňska, zase 7 rostlin a to: Nebula, MK-Ultra, BCN Diesel, White russian, Chronic, California orange bud, B 52.
Pole č. 3 nebylo loni nic moc, třeba bude letos líp... Osazenstvo: 2x B 52, 2x Cal. orange
1) Cestovní balení
2) Pole č. 2
3) White russian
4) Pole č. 3