Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny pěstitelky a pěstitele. V týhle pěstitelský branži jsem novej, tak by se mi hodila jakákoliv rada Takže něco o mým prvním growu.
GENETIKA:
Mám 5 noname "skunků". Týpek od kterýho to mám, říkal, že to jsou tutový skunky, ale víte jak to chodí
MÍSTO:
Zatím jsou v takový "lodžii" ale plánujem postavit foliák, snad to vyjde...
ZEMINA:
3/4 mix půd: pro pelargonie, balkonové rostliny, pokojové rostliny,...
1/4 perlit
pak je tam zamíchanej granulovanej kravskej hnůj a růstovej stimulátor
HNOJIVA: na růst: zkvašený kopřivy, granulovanej kravskej hnůj, zkvašený samci a hermáči na květ: ty granule a hlavně Bio Bloom od BioBizzu
No co já jsem právě četl, tak je Kristalon z tý chemie "nejmenší zlo" tak nevim no... Vim, že moje babča hnojí rajčata zkvašenejma slepičákama, tak jsem o nich uvažoval, ale nechce se mi s timhle "matrošem" pracovat. Ty granule se dají koupit normálně v obchodě? Čus
Zdravím vás, sorry, že jsem sem dlouho nedával nějaký fotky, zítra nebo pozítří to snad napravím. Kytkám se daří dobře, teď se je chystám přesazovat do větších květináčků. No a s tím mám problém. Budu si míchat půdu z nějakýho substrátu, písku a biohumusu. Právě nevím, jakej substrát koupit?? Když bych to měl zhruba 2/5 substrátu, 2/5 biohumusu- což by měl být ten žížalí humus a 1/5 písku. Diky za případné odpovědi. Čus
P.S. dostal se ke mně "Actigreen-biologický zúrodňovač", nemáte s tím někdo zkušenosti?
Až je budeš chít dát wen(už by to chtělo) tak je nezapoměň zahrabat po první patro.jinak ti je zlomí první větřík.
a kup obyč substrát třeba pro pelargonie+ trochu keramzitu nahoru
Zdravím, u kámoše mám k dispozici volný pokoj orientovaný zhruba na jih. Myslíte, že by se vyplatilo kytky místo ven, do foliáku, či jen tak do země dát za okno? Jsem přemejšlel, jestli by taky nebyla blbost polepit blízký okolí kytek např. alobalem, pro zintenzivnění světla... btw, o tom "biologickým zúrodňovači! jste nikdo neslyšel?
Tak zase přidávám nový fota. V nejbližší době se chystám přesazovat a nevím, jestli je mám píchnout do středního květináče nebo už do finálního velkýho?? A taky se mi zdá, že jsou nějaký vytáhlý, přičemž by světla měly mít dost...
Ahoj, chtěl bych se vás na něco zeptat... Mám možnost to pěstovat buď za oknem nebo na strese orientvané na jiho-jiho-západ a taky je možnost ve foliáku, ale to bych musel ještě nějak ošéfovat, protože mám jenom kostru... Nevíte, co by mohle být pro pěstování nejlepší?
Diky za odpovědi, Fiklip
Myslim si,že nejlepší by bylo je přesadit do finálních květníků a určitě střecha na jihozápad lepší než oknoa pokud budeš moct jet ve foliáku tak super,ve foliáku to roste jako z vody
Užívej života, brouzdej se rosou, dřív než Tě najde zubatá s kosou!
Nedávno jsem je přesazoval, ale ještě ne do finálních, ale takovejch mezi. Jo tak dám na tebe, ten foliák bude asi nejlepší. Úplně nejlepší varianta by byla foliák na střeše, ale na to by asi sousedi koukali dost zle