Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pěstění a vlhkost
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jimi
Nový Člen

Karma uživatele Jimi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Vážení pěstitelé.Už pár let pěstuji trávu venku,ale poslední dobou mě "sere" to jak se krade.A proto jsem se rozhodl pro Indoor pěstění.A chtěl by jsem se zeptat jak ovlivní vlhkost úrodu ve skříni, kterou by jsem chtěl dát do sklepa a možnost větrání ven na ulici je minimální.Jestli s tím máte nějaké zkušenosti byl bych hrozně rád za každou radu.A ještě jaká vlhkost by ve skříni pohybovat.

Old Post 01-07-2002 v 06:27 AM
Jimi je offline   Profil uživatele Jimi   Find more posts by Jimi   Foto galerie člena Jimi   Click here to Send Jimi a Private Message   Add Jimi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazar
Stálý Člen

Karma uživatele Mazar - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

já mám ve skříni ve vegetaci 80% a na květ to postupně snižuju až na předskliznovejch 30% a jsem s kvalitkou docela spokojenej. Ale ten sklep bude sám o sobě asi hodně vhlkej. takže si s tim moc nelam hlavu a na květ tam dej pořadnou lampu. třeba ti to ten sklep vysuší

MaZaR

Old Post 01-07-2002 v 18:03 PM
Mazar je offline   Profil uživatele Mazar   Find more posts by Mazar   Foto galerie člena Mazar   Click here to Send Mazar a Private Message   Add Mazar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No su v na prášcích po operaci a tak se mě motá šiša a proto si nevzpomínám přesný hodnoty v kvwětu a růstu. Jen měj na vědomí, že tráva se brání proti odpařování vody z rostliny tvorbou pliskyřice. Pro růst je dobrá vyšší vlhkost a v květu pro lepší high se vlhkost snižuje.

Old Post 01-07-2002 v 18:04 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-09-2009 - prilisna vlhkost - 17 odpovědí
20-03-2006 - Pěstování na délku - 7 odpovědí
03-08-2009 - Relativní vlhkost - 21 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás