Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus, jestli můžu reagovat. Měříš PH hodnoty, koukám že jses o tom v příspěvku nezmínil.
Jé sorry, já to překouk, myslel jsem na zinkovej deficit. Na to, že jedeš hlínu tak to PH by mělo být vyšší.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
2karadic : To máš sice pravdu, ale vzhledem k tomu, že krasty1985 jede hlínu a je ve 20. dni květu tak si myslím, že má rada nebyla zas a tak od věci. PH u hlíny by podle mě během květu nemělo jít pod 6.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
dík za info jen jem chtěl ještě říct že to není muj box ja jedu 400w a ne 600 jak je napsáno na začátku . jelikož nejsem takový odborník na rostliny ani můj kamarád tak tímto prosím o radu zkušenějších díky