Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko
tak tady vám předládám nějaký phota . Jedná se o místečko s lesní školce mezi smrčkama mezi 3-5m . tady je photo z vrchu a jsou to 3 kyti u sebe . Jsou starý ...hm ..od dubna ta největší je 2 zastřižená a jsou hnojený zprvu kristalonem start a pak holubincema ....
tak tady jsou z vrchu ...ta největší je Afgan a ty dvě malý okolo nějaký -no name - Ten hadr vedle to je moje starý batikovaný triko a má odrazovat srnky = odrazuje spolehlivě
tak tady je poslední phota ...na ukázku je tam moje peněženka a láhev s hnojivem .... tak to je všechno a někdy zase aktualizuju . Mějte se fine a ať vám pěkně rostou ) bye
Zdravíčko
já sem to možná zapomněl napsat ,ale ty kyti už jsou o měsíc a půl starší Takže notně povyrostly . Jinak další věc je to že jsou pěstovaný zkušebně mezi stromama 3-5m což je docela ve stínu ) hehe.... a tudíš nebudou mít teď 2,5m jako kyti na mýtinách No sem rád že aspoň nějaká připomínka thanx ! bye
pěkný pěkný kytky jen škoda, že nejsou ty fotky větší ...to je uprostřed školky? to jsi tam musel nanosit hlínu...taky jsem jí nosil a je to docela fuška . není to tryčko moc nápadný?
k+
Kraasne romantickyy fota, uuplne se tesim na ty mlznyyy podzimnii raana a skliizenii a posleeze pokurovaaniii v priirode pred zimou ..... yeeees Ale jinak musiim riict, ze po nekolikaleteem pokousenii ruuzneeho zastrihaavaanii in i out sme dospeli spiise k tomu, to tagle rezantne nesestriihaavat - a nebo alespon ne tagle najednou - este viic je to vysokuje a listy je dobryy prostriihniut ale dost jich tam nechat - bych strihnul jen ty spatnyy, paac jich mela tag akoraat .... no nic inak ti drzim palce....
Jo,kucí sorry.Ja sem tu novej tak sem tak trochu zmatenej.Ja mel takou radost z úrody,že sem moc nepřemejšlej.Až potom mi došlo,že by to bylo lepší a ty kytky si to zasloužej.A podle rekce na ně se do toho pustim.Mam těch fotek asi padesát a bude na co koukat.Tak se zatím mejte čau
Bude to chvíli trvat,ty fotky maj všechny přes 140 kb.Upravuju je v psp7 a to zabere chvíli čas.Nešlo by při dnešních rychlostech netu tu velikost fotky omezit třeba na 150 kb.Dost by mi to ulechčilo práci.Dík
postni je tedy pak znovu do vlastniho fora
stejne tak mazu tvoje prizpevky.
a ne, zvysit by to neslo. navic mnoho lidi si stezuje i na tech 120 kb. a v PS si muzes udelat Macro, to znamena, ze narecordujes jednu akci zmenseni, pak jen otevres vsechny fotky na jednou a mackas prehravani macra. cele to upravit muze pak trvat asi dve az tri minuty...