Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím lidi.
Nedalo mi to a řekl jsem si, že si vypěstuju vlastní tabák. Koupil jsem viržinský tabák, zasel jsem ho, a nechal růst ve vlhku a teple.
Bohužel nemám fotky jak to začalo klíčit, ale tedka to budu fotit pravidelně. Je jich celkem tak 150 !! Jenom jsem přesadil 50 a trvalo to snad hodinu a takova piplačka to byla.
Ještě až zbyde čas budu přesazovat znova, ale moc mě to netáhne.
Foto 1- celkový pohled na malé rostlinky ještě po kupě
Foto 2- tabáčky po přesazení
Foto 3- detail
no tak chtěl bych to sklidit!! potom budu zkoušet různé druhy fermentací!! pak nějaké doutníčky a samozřejmě tabák do jointiku:-)
chtěl bych tu hodit nějaké fotoz ale mobil vypověděl službu a foťák nemám!!! Musím si pujčit!
Doutníky byl můj loňský sen. Ovšem sušení na požadovanou kvalitu do doutníků je v našich podmínkách hodně těžké, ne-li nemožné. Na netu je návod na speciální skříň na sušení, která ti ve výsledku dá výborné listy na balení doutníků, ale něco to stojí
takže po dlouhé době zase přidám nějaké fotky!! Pokazil se mi foťák takže to sou fotky jenom z mobu takže nic moc!!!
Foto 1- homemade pařník-daří se jím tam výborně
Foto 2- uvntř pařníku
Foto 3- uvnitř druhého pařníku
Foto 4- nepřesazené sazeničky
Foto 5- kytky v pseudo pařnících
Mno ikdyž by se zdálo, že kytky by v pařníku měly růst o poznání líp(kvalitněj) tak z mojí letošní zkušenosti to tak není. Mám tři platíčka květináčů po šesti a dvě byly cca měsíc v pařeništi. Mají tak o 50% menší a míň žilnaté listy, sou vytáhlejší a mají světlejší barvu. Řekl bych, že pařník je dost možná u tabáku zbytečnost. Stačí ho mít pouze na okně a solidně zalívat a myslim že přinese spokojenost. Ale pokud máš taky možnost srovnání, tak usuď sám