Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Přípravky, kterým se obloukëm vyhnout
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Mazar
Stálý Člen

Karma uživatele Mazar - 25% Pěstitelská

Škůdci Příspěvek č. 1

hele docela by stalo za to na psat sem nejaky preparatky, ktery jsou fakt uplne na hovno a nekdo jinej z komunity na ne nedojel. Piste sem uplne cokoliv s cim mate spatny zkusenosti. A urcite taky pripiste s cim mate naopak dobry zkusenost

Muj prispevek: Nejvetsi srac na zakorenovani je Stimulax II. jel jsem podle návodu - na 12 hodin 2 spodni cm a celkem vzrostle rizky meho oblybeneho mazara a shivy "spalily" vic nez ja po sklizni. Fakt zlatej no name zakorenovac co mi dal kamos predtim. Ted jsem z toho tak v prdeli, ze budu zase nekde zevlovat rizky a nebo budu muset nakupovat semena.

MaZaR

Old Post 27-06-2002 v 20:20 PM
Mazar je offline   Profil uživatele Mazar   Find more posts by Mazar   Foto galerie člena Mazar   Click here to Send Mazar a Private Message   Add Mazar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frantapa
Stálý Člen

Karma uživatele Frantapa - 88% PěstitelskáKarma uživatele Frantapa - 88% Pěstitelská

zakořenovač Příspěvek č. 2

Souhlasím s kol. Mazarem stran stimulaxu II se kterým nemám též moc dobré zkušenosti. I po 14 denní péči řízky nejeví známky růstu a pouze živoří a to jak v lignocelu s perlitem tak v kupované zemi s perlitem. Jsem rád, že mi svým příspěvkem potvrdil, že tudy zřejmě cesta nevede Přátelé! Předtím jsem používal práškový "STIMULÁTOR AS 1", taky nic moc, ale zdál se mi lepší než ten stimulax II, i když jsem srovnávací zkoušku přímo neprováděl. Má někdo vyzkoušený nějaký jiný spolehlivý ?

Old Post 27-06-2002 v 22:22 PM
Frantapa je offline   Profil uživatele Frantapa   Find more posts by Frantapa   Foto galerie člena Frantapa   Click here to Send Frantapa a Private Message   Add Frantapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huan
Stálý Člen

Karma uživatele huan - 83% PěstitelskáKarma uživatele huan - 83% Pěstitelská

stimulax Příspěvek č. 3

Já používam STIMULAX III. Prodává se to jako prášek i jako želé. Já používam želé - jenom namočíš a píchneš do rockwoolu. Kořeny tak do dvou týdnů prorostou skrz kostku.
U prášku musíš řízek jenom vyválet po rovný ploše posypaný stimulátorem - dávat pozor aby se ti nenalepil na řezanou plochu - ucpaly by se cévky co nima proudí voda.
Taky hodně pomůže když to přikryješ nějakým plastovým víkem a často rosíš. Mě se osvědčili ty průsvitný kelímky od jahod a kiwi dole s dírama.

Old Post 27-06-2002 v 22:52 PM
huan je offline   Profil uživatele huan   Find more posts by huan   Foto galerie člena huan   Click here to Send huan a Private Message   Add huan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazar
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

tak to je fér že se tahle debata rozjela. ale pojdme psat i co je doporucovany. Muj nazor je asi takovej ze zakorenovace jsou obecne nejlepsi v prasku, nebo v tom gelu. Gelovej jsem mel jednou, a hrozne smrdel, ale chytalo se to. u praskovyho no namu od kamose se chyli i ty nejvetsi chcipaci. Co se pudy tyce jasne u me vede Zahradnicka smes - modry pytle. Nevim proc, ale kokos nejak neuznavam. Rockwool jen na rizky. ale az prejdu na hydropo - udelam nejakou smesku (keramzit + kokos, nebo tak neco) Co si myslite o keramzitu???

MaZaR

Old Post 28-06-2002 v 12:30 PM
Mazar je offline   Profil uživatele Mazar   Find more posts by Mazar   Foto galerie člena Mazar   Click here to Send Mazar a Private Message   Add Mazar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

Stimulax II Příspěvek č. 5

používám wod jakživa STIMULAX II a nikdy sem neměl problém. To bude asi uživatelem )).

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 28-06-2002 v 16:13 PM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Keramzit? Proc ne? Příspěvek č. 6

Pripojim se k vam, zkousel jsem rizkovat 7 rizku s uspesnosti 5 ze sedmi... to si myslim, ze neni spatne, pouzit Stimulax II (gel) a rekl bych, ze s trochou praxe se to da i na tech 6-7 ze 7 . zapichane to bylo do te..... himbajs.. jak se to... takova kokosova drt... no, vim proc to nevim, ale stve me ze to nevim... ale jsem v pohode, proste do takove te kostky z kokosovych vlaken.

4Mazar: keramzit? Super vec. Muzu jen doporucit

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 29-06-2002 v 11:36 AM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazar
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

2chlebnik:: stimulax II neni ale gel. je to ten šméčkařzkej roztok co všechno spálí. Potvrdila se mi v nom jen pravda, že nejlepší je gel a prášek. docela by byl dobrej dopředu prodávany RW zakořenovačky napuštení obsahující zakořenovaci látky. Co GROWER TEAMe???

MaZaR

Old Post 01-07-2002 v 17:58 PM
planchet
Nový Člen

Karma uživatele planchet - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ahoj, já používám SERADIX B1 dá se koupit v rajchu a stojí asi 8euro. Kořeny do 10dnů a ani řízek nazmar.Doporučuji!!!!!!

Old Post 01-07-2002 v 20:45 PM
planchet je offline   Profil uživatele planchet   Find more posts by planchet   Foto galerie člena planchet   Click here to Send planchet a Private Message   Add planchet to your buddy list     Navštiv homepage uživatele planchet! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YAHMAN
Stálý Člen

Karma uživatele YAHMAN - 79% PěstitelskáKarma uživatele YAHMAN - 79% Pěstitelská

HUMISTIM Příspěvek č. 9

Dalasi mizernej stimulator na zakorenovani rizku. Po trech tydnech zakorenil 1 (chudak) rizek z 6 a jeste to nerozchodil.

Old Post 02-07-2002 v 15:38 PM
YAHMAN je offline   Profil uživatele YAHMAN   Find more posts by YAHMAN   Foto galerie člena YAHMAN   Click here to Send YAHMAN a Private Message   Add YAHMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAyEFF
Stálý Člen

Karma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% Pěstitelská

pruhlednej algastim ? Příspěvek č. 10

to BohouR:
hele kote neprepsal ses ?
pac algastim je takova hneda vodicka, mozna zes byl zhulenel a do lednicky si chtel dat nejakej pruhlednej stimulator a dal jsi tam omylem algastim, se kterym samosebou nic nebylo protoze takovou barvu ma od prirody a pak sis myslel, ze ti ten puvodni stimulator, kterej se mezitim samo ze nekam zasantrocil, zhnednul
..........jo a nesmis se divit ze si likvidujes kytky kdyz na ne lejes podle tebe kdejaky skazeny svinstvo, to bych to radsi vyrazil kdyz by se mi to nezdalo.......spalil sis to mozna taky proto ze se ten algastim musi redit (myslim ze 2,5 nebo 5 ml/10l)

zatim se maj o doufam ze sis to alspon nejak vynahradil

nebo je jesten mozny jesli ty rizky namacis primo do lahvicky se stimulatorem tak sis to infikoval nejakou potvorou (plisen bakteri a kyho certa jeste), protoze v nekterejch stimulatorech jsou pridavany i ruzny vitaminy atd (taky antibakterialni latky takze (:-( ), chce to vzdycky kus ulejt a do toho strkat ty rizky

tak konecne jsem se vyjadril a preji dobrou noc

Old Post 03-07-2002 v 21:30 PM
JAyEFF je offline   Profil uživatele JAyEFF   Find more posts by JAyEFF   Foto galerie člena JAyEFF   Click here to Send JAyEFF a Private Message   Add JAyEFF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nobody4
Stálý Člen

Karma uživatele nobody4 - 66% PěstitelskáKarma uživatele nobody4 - 66% Pěstitelská

algastim Příspěvek č. 11

2 yaeff: Mno myslim, že je zbytečný někoho takhle urážet. Vždyt je sice hnědej, ale když ho dávkuješ třebas pipetou (mám rád přesnost) je zkrz v poho vidět čili je průhlednej. Myslim, že se zkazit může. Už jenom proto, že je bio a tyhlety nechemický přípravky bejvaj na takovýhle věci (jako je píseň pod.) docela náchylný. Ikdyž ještě se mi to nestalo. Ale pravdu máš v tom, že pokud máš podezření, že s nim neni něco v pořádku, nepoužiješ ho a koupíš novej. Zvlášť u takhle levnejch přípravků.
2 bohour: Myslim, že tak zlej néni, já ho používám a nemůžu si stěžovat (a to jak na řízance tak na kytky v "hlíně") Kytky po něm jedou jaxvině, maj zdravě tmavězelenou barvu bez známek jakýhokoliv poškození. Mno a vo kořenech ani nemluvim. Co se týče spálení, to se mi ještě nestalo (ani náznakem) a to jsem už několikrát (záměrně) přepálil dávkování.

Stay high if u can

Old Post 03-07-2002 v 22:01 PM
nobody4 je offline   Profil uživatele nobody4   Find more posts by nobody4   Foto galerie člena nobody4   Click here to Send nobody4 a Private Message   Add nobody4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amík
Stálý Člen

Karma uživatele Amík - 61% PěstitelskáKarma uživatele Amík - 61% Pěstitelská

stimulax II Příspěvek č. 12

Zdar, tak jsem zjistil jakej jsem pakouš. Přečtu si tenhle link, pokejvu hlavou a po tejdnu když potřebuju zakořenovaci stilmulator jdu do obchodu a koupim sračkoidní Stimulax II. Musel jsem jednat rychle a nějak jsem pozapoměl. Jinak problem byl ten že normálně použivám Stimulax III gel ale ten se mi zahadně zkazil, uplně zmenil barvu a začal děsně smrdět. Stimulax II jsem použil podle navodu. Nalil jsem ho trochu do filmovky a vrazil do toho řizky. když jsem pak křizkum přišel tak vodička byla uplně vysosla, řizky uplně našrot a lehce zbarveny po barvě stimulaxu (červeně), protože jsem se nutně potřeboval tak jsem je píchnul do rockwallu adruhej den se tak polovina vpamatovala. ted tak nejak přeživaj ale nevim nevim.

Old Post 16-07-2002 v 10:31 AM
Amík je offline   Profil uživatele Amík   Find more posts by Amík   Foto galerie člena Amík   Click here to Send Amík a Private Message   Add Amík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Klidně kašlete na stimulax Příspěvek č. 13

Řízky sem strčil do filmovky, zalil kojeneckou voudou a dal dál od okna, aby na ně moc nepražilo sluníčko. Za 12 dní se objevily kořenový zárodky a první kořinky. Pak šly do substrátu a jedou všechny. Tak nevim proč utrácet. Možná to trvá o tejden dýl, ale nic to nestojí he?

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 20-07-2002 v 11:36 AM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Algastim Příspěvek č. 14

to Bohour : tak stim ALGASTIMEM mám jenom ty nej skušenosti co se OutDooR týká a to už dobrý 2-3roky použíwám ALGASTIM,BIO-ALGEEN S-90 a nemohu si stěžowat to že ten stimulátor byl průhledney a pak byl tmavey tak to je tim že diž ho protřepeš tak ty huminokyseliny se promychay a logicky to ztmavne kdežto dyž to necháš ležet na jednom fleku 2 měsíce tak je to usazený na dně lahvičky PROTŘEPAT nic víc nic míň jo a stim přehnojenim je to podle mně blbost protože dáwám skoro trojnásobnou koncentraci ALGASTIMU ke skoro dospělejm Kytkám a nikdy sem je ani trochu ALGÁČEM nepřehnojil. Osobněodzkoušený

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 22-07-2002 v 03:01 AM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikiMik
Stálý Člen

Karma uživatele MikiMik - 51% PěstitelskáKarma uživatele MikiMik - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

to Snark ..

Old Post 22-07-2002 v 22:40 PM
MikiMik je offline   Profil uživatele MikiMik   Find more posts by MikiMik   Foto galerie člena MikiMik   Click here to Send MikiMik a Private Message   Add MikiMik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serotonin
Nový Člen

Karma uživatele Serotonin - 35% Pěstitelská

Palec dolů Clonex Příspěvek č. 16

vážení groweři
již delší dobu se zabývám klonováním ..všeho...
rád bych touto cesto upozornil na asi trochu přehnanou reklamu
CLONEXu.
1/když sem zjistil cenu..400-600,-Kč za 50ml,sem si řikal TO JE ASI BOMBA..NENI
nerad bych se dotknul někoho kdo je spokojen??
2/funkčnost..má to fungovat tak že do asi 6ti dnů jsou kořínky..
NEJSOU??
udělá to na uříznutých klonech,,boule a z těch kořínky vyrůstají,ale trvalo to docela dlouho.

Závěr jak sem se sám přesvědčil,co se týká klonování.

Zatím nejepší výsledky..STIMULAX 1..český nej.

Při klonování používám AH Root stimul. 1ml/l
+ 0,5ml/l Bio - algen
Klonuji do RW,do mini skleníčku se mi jich vejde přesně 105 ks.
Prozatimní REKORD v prokořenění byl 5 - 6 dní.

další + Stimulaxu ,jak jsem zjistil je i obrovský zájem pěstitelů ze zahraničí..

Pozdrav všem...Serotonin

Old Post 13-12-2006 v 11:37 AM
Serotonin je offline   Profil uživatele Serotonin   Find more posts by Serotonin   Foto galerie člena Serotonin   Click here to Send Serotonin a Private Message   Add Serotonin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás