Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento rok jsem se rozhodl pěstovat tyto genetiky pro vědecké účely:
Purple#1 - feminizovana ( 50 semen)
Great White Shark ( pouze 5 semem )
Master Kush (10 semen)
Pár semínek z lampy (cca 5 semen)
No Name odrudy (200 semen)
Zázení :
1. 26.3. - umělé osvětlení
2. typnuto na 1.5.
3. typnuto na 1.6
Vždy malé kytičky vložím pod 2x20W až něco vyrostou hodím je na okno ...
Genetika pěkná, GWS je fajny model..nepěstoval jsem, ale jen testova
btw: nemá to tvoje kýtí moc tenké stonky? Ale možná je to kvalitou fota nebo můj blbej názor
Jo zatím jo...tohle je zatím obyc noname .. třeba ta purple ma krasny stonky ale ony se za chvilku zpevní...ce to jen cas...casem tam přidám větrácek tak snad to pomůže...;-)
jj ten vetracek ti doporucuju nebo aspon otevri okno na ventilacku at tam trosku fouka a nedes se kdyz se ty kytky budou vselijak viklat v vetru to se jim aspon poradne zpevni stonek. A pri tom 2,3,4tem patre je uz dej ven pokud mas nejaky balkon nebo terasu, nebo pokud mas moznost to dat nekde kolem baraku. nedoporucuju ti je drzet porad tak uvnitr, aby ses pak nedivil kdyz se ti zlomi jak je das ven
Fialka @ NoName ... u fialky jde videt na listech v zadu klasické přehnojeni... ale holka se z toho dostane.. jinak tyhle kytky jsem zkousel předpěstovávat pod 2X20W usporkou a dařilo se jim výborně ...
Dnes jsem si připravil BIO hnojivo z Krysýho trusu ( myslim že toto hnojivo je výborné jelikož moje krysa žere vše od ovoce po maso ) + rybí maso + voda ... minulý out se mi to velmi osvědčilo tak doufám že tenhle taky.. :-).... jinak to necham zhruba týden a pak to otevřu a budu doufat že se nepobliju