Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já vás tu všechny zdrawim, celkem mám grower dost prošlej ale tohle sem tu nikde nenašel, i když je to hooodně velký...jesi na mě bude nákej správce ječet že už to tu je tak soráčč..těšim se na recepty ponáč sem zjistil že každej to dělá jináč a ne vždycky to je vejvar...zdravim
Suroviny:
1) Mleko (pro 4 l, 2plnotučny a 2 polotucny)
- mleko lze pouzit i kozí, prave kraví
2) Maslo (to nejobycejnejsi, mylim ze to je I.)
3) Listí (dle libosti,ale ja preruji vareni z palic)¨
4) Dochucovadla: .koreni(skořice,vanilka,kakao,.......)
Naradi:
1) Hrnce (cim vetsi tim lepsi, minimalne 2)
2) Cedniky (velky s velkymi dirkami a maly s malymi dirkami)
3) Varecky (poradnou na pradlo)
4) Sberacku (na ochutnavani)
5) Panev
Postup vyroby:
1)Vezmeme hromadu marerialu a vpravime do nadoby urcene k vareni.Material zalijeme studenou vodou, tak aby byl zcela ponoren a umistime na varnou plochu (ohen,kamna,sporaky elektricke i plynove,........)
Nyni prechazime do faze kdy budem material zbavovat silic a pryskyric, ktere by mohly znehodnotit chut ciloveho produktu
pro nedockave lze tu to fazi vynechat
Material vyvarime ve vode, za obcasneho mychani na slabem plamenu.Pokud se vam voda bude zdat dostatecne zabarvena slijte material pres velky cednik.
Postup muzete nekolikrat opakovat (nemusite se bat ze se ucinna latka vypari)
2)Nyni vezmete maslo a na panvi ho prepustite.Pokud mate prepustene maslo hotove tak ho vpravite do nadoby se slitym materialem a chvilku povarite, za neustaleho mychani.(dle uvahy,bohate staci 2-3minuty)
3)Ted vezmete mleko a vpravte je do nadoby s materialem a maslem (trchou mleka si nechte na obcasne dolivani)
Zde zacina nejulezitejsi cast vareni.Musite mleko neustale kontrolovat a mychat, aby nedoslo k pripaleni a nebo nezadoucimu zpeneni.Tatko postupujte asi 2-12 hodin (dle uvahy, cim dyl tim lip)
4)Hotovy produkt slijte pres hruby cednik a nasledne pres jemny). A dochutte dle vlastniho uvazeni .............
to nevadi, maggie. teda mne.
u nas preferujememliecko bez masla, masti, alebo ineho sajgonu, proste aby bolo naozaj chutne. ono najlepsie je samozrejme mliko priamo od kravy (u nas sa da zohnat), kde je vela smotany. potom doporucujem pridat do mlieka vela kavy, alebo dobreho cierneho caju. pre gurmanov, ktory si chcu naozaj pochutit a nie to iba niekde ixnut rychlo do seba doporucujem tibetsku masalu (zmes korenin), ma to ohnivy naboj, alebo je super alpsky nektar. skusat sa da vselico. ja osobne rad popijam mliecko v pohodicke, ako pri vecernom zahradnom posedeni. tak vela zdaru.
Vezmu kladivo a vsi silou poradne s nim bouchnu do neceho silne kovovyho. To je panecku potom ozvena!
Nebo nekoho do kebule. To potom tu ozvenu neusllysitejestli ze se nebouchnete taky.
BENG!!!
a
hlava
BENG!!
...
BENG!
...
BENG
...
...
a kouzelni ptacci.....litaji kolem hlavy
...
...
cimcarara
cim
cim
Doufam ze muj navod v necem pomoh
Tady jeste Ussul rika, ze se to mliko pry leje mezi "BENG"ove plochy. Jen to musi byt nejaka mistni uchylka s tim mlikem.
No, nejdrive jsem myslel, ze Ti dam recept na Bhangovy mliko, ale kdyz Tebe zajima Beng, tak ten delam takhle:
BENG!
BENG!!
...VZDEJTE SE, UBOZI POZEMSTANE!!!
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Cha ftipálci...
To hydrantek:dikes to vyzkoušim ale nějak mě mate to 2-12 hodin?Tys fakt někdy míchal mlíko 12 hodin???
Zajímalo by mě kolik je tak optimální dobaaa...
To Chosen One> Jak jsem uz napsal 2 - 12 hodek. Uz jsem jednou zkousel i 18 hodek a byl to docela bzukot.
Dulezite je to delat pekne v klidku a moc to neprehanet s teplotou. Lepsi je to varit velmi pozvolna.
No neviem, tych 12 hodin sa mi zda mooooc, jednak sa to odparuje ako swina, jednak THC sa pri tak dlhom vareni URCITE nici.
Podla mojich (a nasich s kamosmi) skusenosti (tak pre 8 ludi):
1 l polotucneho mlieka (plnotucne sa da uz tazko zohnat)
maslo, smotana (sladka)
tak 3 hrste riadnej ganje (listy bohate stacia, sisiek skoda)
dochucovadla (vanilkovy cukor, cukor, kakao, skorica neeee)
trocha gut akoholu (cca 0.5 -1 deci, brandy alebo kvalitna vodka)
Ganju zaliat VRIACOU vodou, nechat luhovat, scedit, urobit tak 2x
dat do hrnca, zaliat mliekom, pridat maslo, smotanu, dochucovadla
Nechat hriat tak na 2-3 stupni elektrickeho sporaka 2 hodinky
Ako vravim, tych 12 hodin je blbost, THC sa pri dlhodobo vysokej teplote uz neuvolnuje, iba nici
Ty krawo,chlapy ja to zkousel uwarit ze samcu(dal jsem tam materialu pomerne dost) a.....porad nic!!!!delal jsem to presne podle nawodu hydrantka(waril jsem sice asi tak hodku,ale myslim,ze by i to mohlo stacit).Newerim,ze to funguje,coz me i dost sere,protoze byt zhulenej bez toho abych hulil musi byt docela mazec
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
no teda chlape...fakt to funguje, já měl asi dwakrát a byl to mazec,i když teda ze samců to nebylo..ale to myslim taky de.Spíš bych řek že s to wařil moc málo.I když co powidal hydrantek že to míchal i 18 hoděk...to musela bejt dobrá šílenost))