Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny postavil jsem novou skříňku zatim tam jeste nemam danný lampy ale uz je mam doma dneska se na to vrhnu jinak na 6 kytiček to bude stacit uplne krásne... v tejdnu nebo zejtra prihodim nejaký fotečky... kytičky už maj velký klíčky takže uz pujdou brzo do kvetináču.. a pekne na rúúst myslíte ze by bylo urcite lepsí dát místo tech děr jeste jeden větráček aby foukal do vnitř?? neska ho tam dám uz sem si ho sehnal cekal jsem jestli me ho dá kamoš a cekáni se vyplatilo http://img7.imageshack.us/gal.php?g=p1010001q.jpg
Zdar, v pohode, jen sezen jeste nejaky vetrak na ofuk a odtah alespon nejaky euro 2 nebo lepsi euro 3, pokud mas penize, nejaky ufo aspon 250m3/h, treba s regulatorem otacek, zamer se prave na vzduchotechniku, to je jedna z nejdulezitejsich veci. Tady se da objednat par veci http://www.dospel.cz/index.php?p=p_26&sName=potrubní
ok díky obednal sem to euro 3 regulátor otáček?? to jsem vychytal .. mam doma trafo na modelovou železnici... mam naky novější vykonný a hlavne je digitální takze se na nem dá nastavit jak rychle se větráček bude točit podle potřeby...
čuus lidičky.. tak dneska proběhlo velký montování všech konečnejch komponent jako sou žarovky a vsechno vostatní .. semínka už jsou v hlíne tak se pak ozvu s nejakejma fotečkama až budou lístečky myslim ze na 150W to povalí fofr zatim us
čawec všichni mam problem presadil sem kytičku do kvetináče vetšího byla uz dobře rozjetá a tak sem ji presadil do většího prdnul do skříne a chvíli byla dobrá pak sem šl nachvilku pryc jdu se na ni podívat a je totálně zvadlá teda jako drží ale vršek mý totálka zvadlej nevite nekdo proč? mrte me to s*re.... tak sem ji postavil špejli aby se měla vo co vopřít a počkam do rána co provede...
takze tady finální podoba skříňky... ta kytka co tam je ta byla rozjetá na vokne tak sem ji tam dal jen tak jinak semínka od blueberry už pučej takze zachvilku bude sadba zatim growers ... http://img149.imageshack.us/gal.php?g=p1010001e.jpg
nen jsou to spešl žarovky na rust ma to zvýšenou vyhřevnost a ultrafialový světlo takze to povalí doufám.... akorát tam budu muset dát jeste jeden větrák na odtak a větší na privod novýho vzduchu protože s jednou žarovkou je tam teplota okolo 24-25 stupnu... a ze dvema + - 30-33.. a vetraky nemuzu mit naplno protoze mam kytky nastavený na noc světlo takže by me to urvalo uši když mam skřín v pokoji kde spim.. tak dam ten co mam tedka na privod vzduchu jeste na jedno místo na udtah a na misto tohohle dam větší a už to bude snad okej ale bodu s toho muset udelat keříky jinak se tam nevejdou holky...
Zdar, snažíš se, to je vidět, ale hmmm, každá ta žárovka má 150W spotřeby?? Mi to příjde jako wolfram s upraveným spektrem... A to je dost na dvě věci... Strašně topí a světlo nikde... No možná se radši mrkni do faq... Přece jenom...
takže... .velkou kyti sem vyhodil ven prtože to by se proste nedalo kombinovat s malejma uz mam 6 kytiček kazdou v jednom kvetinaci je to skéro.... mam od kamoše.... takze 18/6, 9.den na růstu... update:
Peace Growers !!
tak po delsi dobre... tadyk naka skřín.... dalsi uz lezou na světlo světa ... protoze byla nouze o prachy po zařízení skříne tak sem 3 kytičky prodal.. ale semínek je dost .. takze uz mam zasazíno bluebery.... dalši 4 kytiny..
Ahoj, co to je za hlínu v tom outdooru? Vypadá dost jílovitě, a tak jako bahnitě možná by bylo lepší dát tam aspoň trochu koupený zeminy ze zahradnictví. A ještě mě nedá spát ten světlej prášek v květináčích o příspěvek výše, co to je za ,,látku'' a k čemu to slouží? Dík. Držim palce.