Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všechny Vás zdravím ....tohle je můj první pokus nečo vypěstovat. Nikdy jsme nevypěstoval ani okurku, tak snad to vyjde
Skříň: 50 x 45 x 90
Slunce: GIB 150w
Ventilace: Přítah- pc ventilátor 12cm, Odtah- zatím pc ventilátor 12cm až se přetěhujeme do nového bytu bude VKO 100 už je připravený teď ho nemůžu použít kvůli velkému hluku (skříň je hned vedle postele), Ofuk pc ventilátor 12cm
Genetiky: Cheese, White Rhino, N.Y.C. Diesel, a HG to nevim co je ale dozvím se to. Tím chci poděkovat členovi odtud z Groweru za řezy.
Substrát: BioBizz all-mix
Hnojky: BioBizz Bio-Grow, Bio-Bloom, Top Max
Teplota: den 25-26 noc 17-18
Vlkost: 50% (vim že je to málo zkusím nějak pořešit zvlhčovačku)
To je snad všechno. Rád si přečtu vaše rady, nápady i kritiku.
Je to první grow nečekám od toho nic velkého. Mám trochu problém s prostorem v bytě ve kterém jsem je malý že už víc ani nejde to. Ale ještě že mám tolerantní holku, která mi tohle všechno trpí a docela mě v tom podporuje . Po přestěhování do nového což by mělo být do pár měsíců zainvestuju trochu víc
Tak po pár dnech aktualizace. Hned asi druhej den sem nainstaloval VKO 100, nedával sem ho tam kvůli hluku ale týpek s GS mi poradil. Včera sem koupil zvlhčovačku takže vlhkost by měla být OK.
Foto odhlučněného boxu pro VKO 100, pc zdroj, předřadník, atd...