Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajímavá metoda, ale mohl bys ji alespoň lépe popsat
Vím že tato metoda se dělá u starších rostlin (když už jsme na G tak i u konopí, např. mateční rostliny, které rostou déle jak 1-2 roky, je lepší kořeny trošku protrhat) U některých rostlin, třeba u pažitky stačí nechat kořenový bal promrznout, staré i nové kořínky odumřou a rostlina se probuzí k jaru jako nově nasetá.
Ale nejde mi do hlavy proč trhat kořeny u paprik Čím větší kořenový systém, tím lépe rostlina přijímá živiny. Měl jsi asi na mysli rostliny 2 a viceleté, u nich je samozřejmě lepší tuto proceduru udělat.
Pridavam dalsie foto chilli + jamaican red mushroom konecne presadena do vacsieho kvetinaca. myslite si ze ich este bude treba presadzat do vacsieho kvetinaca ?
moc pěkné papričky.. koukám, že i v kostkách vylezli.. pokud se bavíme o velikosti květiníče, je to individuální, každá rostlina potřebuje nějaký objem zeminy. Vyzkoušej a uvidíš, každopádně i tak z truhlíku min po jedné paprice bude
Já bych volil nějaké větší kýble, místo vyhlídnutých 5l jsem nakonec pořidíl 10l, zasadíme a uvidíme
no uvidim ze co a ako ked ja uz by som nechcel presadzat.. .. kazdopadne ked vylezu korienky z rockwoolu - chilli tak ich presadim do toho vacsieho crepnika na str. 2 .. nech to rasite chilli zdar
presadene Congo Black a dakujem za karmy, trosku mi trvalo pokial som to nasiel kde to je, a nemohol som reagovat .. Predvcerom som zacal habanera hnojit hnojivom od UNIHUMU, vid.predchadzajuca strana .
1.) presadene congo black
2,3.) congo black
4.)upravena flasa s vrchnakom na polievanie(setrenie vody )
5.) all(congo black,jamaican red mushroom,habanero orange)