Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jak bych začal…
Je mi 21 let.
Pěstuji od 15 let.
Hulím od 14 … aktivně od 16
Zatím pouze venku jelikož bydlím stále s rodiči, co to nerespektují.
Ani nevíte jak už se těším na 09 sezonu jelikož je všechno spáleno
No jinak bohužel jsem se neviučil.Moc jsem hulil a málo jsem sem se učil.
Momentálně jsem 3 měsíce bez práce a není to zrovna růžové období.
Nick jsem zvolil podle toho, jak žiji.
Jsem takový človíček co je radči o samotě.Jelikož mě každý zkouší jen podělávat, jen aby se zhulil.
Došla mě trpělivost než být stakovíma lidmi tak radši budu sám.
Přes zimu je to nejhorší období a hlavně ještě když nemáte práci.
Už ať je tu léto a mohu se věnovat svím zeleným miláčkům.
Doufám, že se tu seznámím z dobrými lidmi.
Co nevidět začne předpěst tak se můžete těšit na mou první galerii.
tak je jasny ze je tam nedam ted..kdyz je tam das koncem brezna zacatkem dubna a zacatkem kvetna ven tak se mi nestalo ze bymi nakvitaly..pekne me vzdy za oknem zakoreni a pak mi venku jedou rychleji..
godinbox: jde o to že když dáš řízky za okno užv půli března ,ale nebál bych se říct i začátkem dubna tak tím jak je krátký den se přepnou na květ . Záleží taky trochu na stáří matky ze který jsou , umístění okna kde je máš aj . Každopádně já mám zkušenosti takový že je lepší držet řízky z jara pod světlem 18hodin/den a dát je ven raději dýl než dřív . Ony pak ty nakvetlý řízky nejsou nic moc
to samotar: sorry za ot ,ale rozhodně by byla blbost spěchat s řízkama ven , byla by to tvoje škoda , peAce
Původní příspěvek od Time godinbox: jde o to že když dáš řízky za okno užv půli března ,ale nebál Každopádně já mám zkušenosti takový že je lepší držet řízky z jara pod světlem 18hodin/den a dát je ven raději dýl než dřív .
to je urcite idealni, nejlepe v teplote kterou pak muzes ocekavat i venku, ale ne kazdy ma moznost je drzet pod svetlem.