Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co si myslíte o klíčení v polyakrylát sodným(je obsažen např.v dětských plenách nebo ve vložkách)?
Máte s nim někdo zkušenosti?
Já to ted zkoušim. Pro více infa klikněte na odkaz níže.
jo o to sem se taky tuhle zajímal...myslím si že to může být efektivní ale na druhou stranu proč všechno takhle kupovat jen abych měl třeba klíček o půl dne dřív ... rozhodně sem hod svoje postřehy když to zkoušíš
Tak 4 dny a nic ale je to asi tim že mam starý semínka než tim gelem ale nechtel jsem plýtvat svým kvalitním semenem. Jestli ti to vyšlo tak mě o tom určitě referuj.
No tak použil sem aquagel, dal do něj semínka, dneska je to sedmý den a stále nic, je pouze vidět že semínka jsou prasklá ale toť vše. Takže pro mě veliké zklamání.