Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Na farmě Konopí je Lék policie opět zničila stovky rostlin
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Na farmě Konopí je Lék policie opět zničila stovky rostlin Příspěvek č. 1

V Ospělově - na farmě Konopí je Lék manželů Dvořákových - policie opět sklidila (nebo zničila) stovky rostlin konopí. Na bráně domu visí cedule, která informuje o tom, že v objektu je výzkumná farma a konopí je určeno pro léčebné účely.
Policie zabavila 120 usušených rostlin a na zahradě pak sklidila dalších asi 200 vzrostlých. Drahomíra Dvořáková k tomu říká: "Opakovaně jsem policisty žádala, aby rostliny pouze zmonitorovali, ale neničili. Na každou z nich existuje objednávka od nějakého pacienta. To, co máme na zahradě, patří občanskému sdružení Konopí je lék, které má pozemek pronajatý," řekla.


http://olomouc.idnes.cz/u-manzelu-p...mouc-zpravy_stk

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 03-09-2010 v 09:16 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 2

Bohužel pěstovat ganju je stále nelegální a Policie neměla jinou možnost než postupovat podle zákona(a to víme že šli na jisto)
Pokud se nezmění zákony v této zemi budou někteří lidé mít problémy s policií.Zatím nějaká snaha politiků na změnu není vidět a je to boj s větrnými mlýny.

Old Post 03-09-2010 v 09:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 3

Večer koukáme z manželkou na správy a nestáčíme se divid,policie znovu okradla Dvořákovi kterým je hodně lidí vděčno za jejích činost v konopném lečitelství,hnus cosi policajti dovolujou.

Old Post 03-09-2010 v 09:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 4

benga jsou tupý a musej dodržovat zákony, takže je to spíš díky tomu že česká republika jako jedna z mála členských zemí unie nemá právní úpravu pro pěst a výzkum konopí na lékařské účely.

Old Post 03-09-2010 v 09:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Registrován: Jul 2010
Příspěvků: 1130  

Příspěvek č. 5

Taky jsem na to koukal jak puk .. ale myslím že jim dají co proto , jak řekl že udělají do rozpočru díru , že budou koukat .. Myslím že právníkům se to podaří a PČR si už uvědomí že je to lék a né droga jako perník apod.

"Na místě bylo dvanáct policistů včetně kriminalistů a také státní zástupce. Policie dokončila domovní prohlídku, při které shromáždila tři pytle a nějaké krabice s usušenou marihuanou a vynosila je z domu. Poté se přesunula na zahradu, kde sklidila vzrostlé rostliny. Nyní vše nakládá a chystá se k odjezdu,"
"Na základě rozhodnutí okresního soudu provádíme domovní prohlídku prostor a pozemků kvůli podezření z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek. Můžeme potvrdit, že muž je v této věci stíhán a obžalován, a přesto ve své činnosti pokračuje," shrnula mluvčí.





Konopí je na léky, zákon jsme porušovat nechtěli

Soudní proces s Dvořákovými má pokračovat v září, svou vinu oba od začátku odmítají.

"S obžalobou zásadně nesouhlasíme, jsme nevinní. Od roku 2000 jsem žádal a ptal se všech možných úřadů, jak mohu získat povolení na pěstování léčebného konopí. Nechtěl jsem porušovat zákon. Všichni se ovšem odpovědi vyhýbali," uvedl už dříve Dvořák.

"Dávkování konzultujeme s lékařem, a pokud pacient nemá doporučení lékaře, nic nedostane. Zásadně nedoporučuji, aby se konopí kouřilo. To se většina účinných látek spálí. Proto vyrábíme různé výtažky. Když budu mít záruku, že nebudou stíháni, přivedu k soudu lékaře i desítky pacientů, kterým konopí pomohlo,"

Old Post 03-09-2010 v 11:29 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od MDe_


"Na základě rozhodnutí okresního soudu provádíme domovní prohlídku prostor a pozemků kvůli podezření z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek. Můžeme potvrdit, že muž je v této věci stíhán a obžalován, a přesto ve své činnosti pokračuje," shrnula mluvčí.



"S obžalobou zásadně nesouhlasíme, jsme nevinní. Od roku 2000 jsem žádal a ptal se všech možných úřadů, jak mohu získat povolení na pěstování léčebného konopí. Nechtěl jsem porušovat zákon. Všichni se ovšem odpovědi vyhýbali," uvedl už dříve Dvořák.




oni ti benga nic jinýho dělat nemohli, nemůžou tam vlítnout na příkaz soudu a dát si kafe, pokecat o tom jak to krásně na zahradě roste a jet zas domu. Prostě musí konat a nazdar, je to chyba státu a ne policie.

Old Post 03-09-2010 v 12:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 24  

Příspěvek č. 7

Souhlas, na vině jsou zákony a ne policie, ta je musí dodržovat ať jsou jakékoliv...ale z morálního hlediska to, že není povolené konopí pro lékařské účely, přestože je mnohdy doporučují samotní lékaři, je podle mě zločin

...no a myslím že samotná policie z takového zásahu moc nadšená není, protože jí to uškodí v očích veřejnosti

Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj
emancipate yourself from mental slavery
none but ourselves can free our minds

Old Post 03-09-2010 v 13:23 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Registrován: Nov 2002
Příspěvků: 644  

Příspěvek č. 8

http://dusandvorak.blog.respekt.ihn...ukradli-marenku

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 03-09-2010 v 22:15 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SirChiko
Stálý Člen

Karma uživatele SirChiko - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2010
Příspěvků: 46  

Příspěvek č. 9

Svinstvo...ked to fakt ludom pomaha tak by im mohli dat vynimku.

For the Horde

Old Post 04-09-2010 v 08:43 AM
SirChiko je offline   Profil uživatele SirChiko   Find more posts by SirChiko   Foto galerie člena SirChiko   Click here to Send SirChiko a Private Message   Add SirChiko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chuckster
Nový Člen

Karma uživatele Chuckster - 98% PěstitelskáKarma uživatele Chuckster - 98% PěstitelskáKarma uživatele Chuckster - 98% PěstitelskáKarma uživatele Chuckster - 98% PěstitelskáKarma uživatele Chuckster - 98% PěstitelskáKarma uživatele Chuckster - 98% PěstitelskáKarma uživatele Chuckster - 98% Pěstitelská

Registrován: Aug 2009
Příspěvků: 24  

Příspěvek č. 10

Jsou to kurvy, porad hledaj penize do statni kasy ale aby zlegalizovali huleni ktery by jim hodilo par miliard to ne... vidi v tom akorat navykovou latku a odrazovej mustek k ostatnim drogam, ale uprime s tim stejne nikdo nic neudela, drogovy mafiani tu porad jsou a budou a nic se na tom nezmeni! Meli by se pani papalasi probrat. To ze alkohol a cigarety zabijeji rocne miliony lidi to je v poradku... Rekne mi nekdo co je leciveho na tabaku? Alkohol sice je lecivej, ale jen v malem mnozstvi, ale kdyz nekdo chlasta litr tvrdyho denne a jeste je po tom agresivni to nikomu asi nevadi... Uz vidim nekoho po trech gramech huleni jak bude agresivni a nebezpecnej pro svoje okoli... Nerikam aby takhle zmastenej sedl za volant, ale asi kazdej z vas co huli vi o cem mluvim... Ono jim to mozna dojde, ale to uz mi tu asi nebudem, takze to hold budem muset porad tajit a cekat az se na nekoho z nas usmeje "stesti", vlitnou nam na nas pozemek benga a zabavi co se jim jen zlibi... OMG!!!!!!

Old Post 04-09-2010 v 09:45 AM
Chuckster je offline   Profil uživatele Chuckster   Find more posts by Chuckster   Foto galerie člena Chuckster   Click here to Send Chuckster a Private Message   Add Chuckster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Registrován: Jul 2010
Příspěvků: 1130  

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Chuckster
Jsou to kurvy, porad hledaj penize do statni kasy ale aby zlegalizovali huleni ktery by jim hodilo par miliard to ne... vidi v tom akorat navykovou latku a odrazovej mustek k ostatnim drogam, ale uprime s tim stejne nikdo nic neudela, drogovy mafiani tu porad jsou a budou a nic se na tom nezmeni! Meli by se pani papalasi probrat. To ze alkohol a cigarety zabijeji rocne miliony lidi to je v poradku... Rekne mi nekdo co je leciveho na tabaku? Alkohol sice je lecivej, ale jen v malem mnozstvi, ale kdyz nekdo chlasta litr tvrdyho denne a jeste je po tom agresivni to nikomu asi nevadi... Uz vidim nekoho po trech gramech huleni jak bude agresivni a nebezpecnej pro svoje okoli... Nerikam aby takhle zmastenej sedl za volant, ale asi kazdej z vas co huli vi o cem mluvim... Ono jim to mozna dojde, ale to uz mi tu asi nebudem, takze to hold budem muset porad tajit a cekat az se na nekoho z nas usmeje "stesti", vlitnou nam na nas pozemek benga a zabavi co se jim jen zlibi... OMG!!!!!!


"Uz vidim nekoho po trech gramech huleni jak bude agresivni" po 3g bych byl akorád nebezpečný pro svoji ledničku a postel

Old Post 04-09-2010 v 09:49 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od Chuckster
Jsou to kurvy, porad hledaj penize do statni kasy ale aby zlegalizovali huleni ktery by jim hodilo par miliard to ne... vidi v tom akorat navykovou latku a odrazovej mustek k ostatnim drogam, ale uprime s tim stejne nikdo nic neudela, drogovy mafiani tu porad jsou a budou a nic se na tom nezmeni! Meli by se pani papalasi probrat. To ze alkohol a cigarety zabijeji rocne miliony lidi to je v poradku... Rekne mi nekdo co je leciveho na tabaku? Alkohol sice je lecivej, ale jen v malem mnozstvi, ale kdyz nekdo chlasta litr tvrdyho denne a jeste je po tom agresivni to nikomu asi nevadi... Uz vidim nekoho po trech gramech huleni jak bude agresivni a nebezpecnej pro svoje okoli... Nerikam aby takhle zmastenej sedl za volant, ale asi kazdej z vas co huli vi o cem mluvim... Ono jim to mozna dojde, ale to uz mi tu asi nebudem, takze to hold budem muset porad tajit a cekat az se na nekoho z nas usmeje "stesti", vlitnou nam na nas pozemek benga a zabavi co se jim jen zlibi... OMG!!!!!!


podle předního českýho ekonoma, nevím jak se jmenuje ale vypadá jak člen legendární skupiny kelly familly, (dlouhý žlutý zvlněný vlasy) tak po legalizaci a zdanění konopí se do státní kasy nenahrne spousta miliard, ale jen malé procento, neboť dojde jakoby k přechodu uživatelů alkoholu k užívání trávy.Takže by se dalo i říct, proč tu nákladně kontrolovat nakládání a danění dvou drog, když povolit jen jednu je daleko jednoduší.Ale zas na druhou stranu až stát pochopí že už k odlivu od chlastu ke trávě dochází i tak, tak mu nic jiného nezbude.Možná udělá ještě zoufalý pokus se zvednutím spotřební daně na alkohol, ale to spíš pomůže hulení než státu.Protože si pak v knajpě lidi nedaj 8kusů,ale brko a k tomu budou ucucávat dvě plzničky Samozřejmě že asi tahle studie nemůže počítat už z principu s uživateli mladšími 18-ti let.

Old Post 04-09-2010 v 10:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 13

Ono je sice krasny,ze konopi melo slouzit pro nemocne lidi,ale chteji za posranej vytazek takovy prachy, ze pochybuji,ze jim jde o prospech nemocnych.nemam to nijak podlozeny,ale znama ,ktera vytazek chtela prisla dost zarazena,kdyz pry za smesny mnozstvi chteji 10 litru.

Old Post 04-09-2010 v 16:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od masterblaster


podle předního českýho ekonoma, nevím jak se jmenuje ale vypadá jak člen legendární skupiny kelly familly, (dlouhý žlutý zvlněný vlasy)


Malej OT , http://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3...4%8Dek_(ekonom) , celkem dobrej borec , docela mu to pálí .

Old Post 04-09-2010 v 19:20 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 15

Je to makroekonomický odborník ČSOB tedy krom podnikatelů nic pro obyčejné lidi. V NERVU byl zastáncem verze: chudým víc ubrat a bohatým nechat .
Bohužel tihle lidi se nikdy nenaučí umět vycházet s minimální mzdou.
Tenhle základ ekonomiky jim utekl.

Old Post 04-09-2010 v 19:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od masterblaster

podle předního českýho ekonoma, nevím jak se jmenuje ale vypadá jak člen legendární skupiny kelly familly, (dlouhý žlutý zvlněný vlasy) tak po legalizaci a zdanění konopí se do státní kasy nenahrne spousta miliard, ale jen malé procento, neboť dojde jakoby k přechodu uživatelů alkoholu k užívání trávy.


vidět svět jako buď (alkohol) a nebo (tráva) je hrozně redukcionistický. až se mi chce brečet z toho, jací lidé se vší vážností vyslovují prognózy o chování českých uživatelů alkoholu. Už chcu vidět jak celé generace, jež celý život lily, začnou místo toho pálit jointy.

Old Post 04-09-2010 v 20:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8495790 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív