Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CHCI ZAČÍT CO NEVIDĚT PĚSTOVAT V BUBBLERU,STAČÍ KDYŽ DO VODY DÁM JEN HNOJIVO,KRISTALON A UPRAVÍM PH NA 5,5-6,0 NEBO DO VODY MUSÍM DÁT JEŠTĚ NĚJEKÉ SPECIALNÍ ROZTOKY
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
No já tedy nevím, ale třeba Meskalito tady z fóra jede v bubbleru Hydro Kristalon hnědej se žlutým a šlape mu to prý dobře. Takže nevidím důvod, proč utrácet víc peněz.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nechal sem se unýst bublerem a postavil si to zezačátku (tj první 2 dny ) to šlo dobře ale teď se obě rostlinky zwencli a začalo jim žloutnou druhý patro a tak jako sesychávat.
Co s tim???
ph je cca 6
hnojivo je dle rady z článku wuxal super 3ml na 12l roztoku. a světlo je ze sluníčka na balkoně.
starý sou cca 14 dní a vysoký tak zhruba 7cm. byly klíčený v zemi. žloutne to odstředu a listy se scvrkávají. kořeny vesele rostou (teda aspoň u jedný) a kytky pomalinku tvoří další patro. tak je mi to divný. buď ať chcípnou nebo (radši) jim nic neni. Dík
***Petrus***
Potvrzuji co říkal (psal) Carlos. Hnojivo Kristalon, jež lze koupit na http://www.hydroponieplus.cz je skvělé. Mají tam hnojiva na všechny fáze života kytiček. Koncem tohoto týdne budu sklízet a je škoda, že nemám digitální foťák , ty palice jsou fakt nádherný.
A zkoušel jsem už nějaké paličky , všem moc chutnaly a to jsem to ještě neměl v čisté vodě.
Jasně mám ho taky. Krystalonek. Je skvělej. Jel jsem to pod 70 a výsledky jsou paradní. Až budu mít chvilku zveřejním i fotky. Mám je z celého průběhu. Jinak to tvoje žloutnutí bych videl na málo vzduchu. Mě se to přesně taky stalo. Neměl jsem zatíženej vzduchovací kamínek u dna a on tudíž plaval. A v ten okamžik se kytce nedostává dostatečné množství kyslíku! Jestli ti listy žloutnout od středu tak je to ono.
Coach
Měl jsem uplně stejnej problém: kořeny rostou ale listy žloutnou a krouěj se. Já používám hnojivo HYDROPONEX stojí asi 30kč a maj ho v každým lepším zahrádkářství. (třeba na Karláku). Musíš zahnojit víc momentálně hnojím jednou tolik než co píšou v návodu a fakt se to zlepšuje. Taky si dej bacha na teplotu, 35C už kytky nevydržej. Je důležitý mýt měkou vodu, měřič tvrdosti seženeš v akvaristice. Ale jestli seš z Prahy tak tam hned hoď rozpustit celaskon, nebo jiný vitamín C a vono se to zlepší. Neboj se experimentovat a uvidíš že ti to poroste "JAKO Z VODY".
Bublá to fakt dobře na to sem se koukal. u jedný kytky jsem dal 2x větší koncertaci hnojiva a stejně to nepomohla Růst už se úplně zastavil a kytky už tušim zdechli.... někde byla chyba....
Pokus č. 2
děkuju za rady