Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus groweri... Tak jako nevim co sem psat ale mam skrin : 115cm - 55cm - 50cm (v - h - s) a v ni mam stinidlo se sodikovkou 70W... Predradnik 70W... 2x vetrak od PC - 12V... Ty mi jedou na trafo od grilu ... Samozrejme mam casovac ktery mi jede od 6h rana do 10h vecera... Kyticky zatim zvlhcuju rozprasovacem...
Hodte sem nejaky komentare ohledne tech chemik a toho zvlhcovace pls... Chtel bych vedet nazor jinych na to protoze ja se v tom tolik porad nevyznam... Proste zacatecnik
Původní příspěvek od Broc3K Hodte sem nejaky komentare ohledne tech chemik a toho zvlhcovace pls... Chtel bych vedet nazor jinych na to protoze ja se v tom tolik porad nevyznam... Proste zacatecnik
1) Používej "Hledání"
2)
3) Téma bylo přesunuto z Indoor Galerie do Mikropěstování
4) Jo a dla jsem Ti za to K-
... Jinak nevím, co k těm hnojkám chceš radit. Kilometr osm lidí je tady používá, tak se podívej k ostatním do threadu. Btw ta zvlhčovačka má dost malej výkon, ne?
Tak ja nevim vid neobjednal sem ji zatim a potrebuju hlavne neco levnyho... Jsem student tak nemuzu do toho cpat tolik penez... Mas neco jinyho co by si mi poradil?? Dik...