Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar panáčkové, mam takovej problemek jeden... vod kamose se mi dostalo do rukou hrozny mnozstvi hnojek pro hydro, ale ja jedu hlínu a je mi líto aby se to nespotřebovalo, tak mě zajíma jestli nekdo nemate skusenost hnojit tema hnojkama na hydro normalne hlínu.. ja si osobne myslim ze by to az takovej problem bejt nemel hnojka jako hnojka ne? dyztak me vyvedte z omylu ale nejlepe nejaky skusenosti ..Dik
Původní příspěvek od usersony Čau, mam Hesi na hlinu a pouzivam je na aero, mam davat dvojitou davku? nemam EC metr tak bych to nerad přepálil. Dik za opovědi
docela risk valit AERO bez Ec...radši si ho přikup
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
jo jo presne jak rika WERD ,,docela risk bez ec metru,, jen z vlastni zkusenosti...aeroponicke pestovani - - rovnase - - nizsi koncentrace hnojek...nekteri udavaj dokonce tretinovou koncentraci :-D jen abys nic nepripalil :-D
to jsem strelil mimo tema....hydro do hliny jde...naopak bych se obaval ucpani trysek...treba u aerosky....