Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar zahradnici... potreboval by som poradit nejaky skory model tak do cca 30libier z hocijakeho internetoveho shopu... zaroven sa chcem spytat, ci jestvuje nejaky taky, ktory dokvitne do zaciatku prazdnin, pretoze cez leto tu nebudem tak sa o to nebude mat kto starat... samozrejme rozpravam o outdoor modeloch... za vsetky odpovede vopred dakujem...
o co ide prakticky v tom zatmivani? nejaky link kde to je popisane, alebo vysvetlit... no pozeral som early skunk atd ale vacsinou je pri nich pisane ze sklizen v polke septembra na zaciatku novembra...
zatmivat muzes jedine pokud chces omezit delku svetla z treba 14hodin na 8 hodin, (tzn pokud chces aby ti to predcasne zaclo kvest)
ale pokud je venku perioda svetla kratsi nez 12 hodin tak to neporoste a zatmivanim to jen zhorsis, jinak s outdoorem se da zacit tak v dubnu (aprilu) lepsi kveten (mai) a nekdy vubec neuskodi kdyz se zasi az v cervnu (jun) - kdyz nechces 2,5m obludy
precti si tady nejaky clanky a pak zakladej temata (ktery tu este nejsou)- nemyslim to zle, to je proste fakt a normalni pravidlo tady
par clankov som cital, ale 90% bol indoor... predpokladajme ze predpestovanu kytku zasadim v polke marca, perioda zhruba 12\12 tak do zaciatku maja mi vyrastie ako vysoko{perioda 15\9}?
ahojte mam taky problem tento rok by som chcel pestovat outdoor ale mam problem ze studujem a nema sa my o ne kto starat a chcel by som sa opitat ci neviete o niakom jednoduchom a lacnom závlahovom systeme ak by som musel odist na dlhsie..diki
viem ze tu vysku si mozem regulovat sam, ale zaujimalo ma, do akej vysky to dokaze porast za ten mesiac a pol...takze jedinym riesenim je zatmivani vo faze kvitu?
dost zalezi aj od hnojiv ake budes pouzivat, ale myslim si ze ked to zasadis tak zacasu moc rychlo to neporastie, ja som minuly rok sadil asi v juni do zeme nejake NOname seed a pri zbere(koniec septembra) mala rastlina vyse 2m a to som ju aj zastrihol. Ale ten meter by vyrast mohla, ale skor bez zastrihnutia...musi mat hlavne dobre podmienky...svetlo, teplo a hnojivo