Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, dneska jsem objevil cosi jako CFL. Porad jsem hledal neco, abych nemusel shanet modre a cervene spektrum. A kdyz uz jsem tohle objevil, nemuzu prijit na zadnej normalni obchod, kde by to prodavali, muze mi prosim Vas nekdo tady nechat nejakej odkaz?(ne cfl.cz v tom se da tezko vyznat.) Nikde jsem nic nevidel.. Jestli tu uz neco je, tak se omlouvam..
Diky moc..
Popripade. Slo by pouzit jen cervene (popripade fialove) spektrum na obe faze? Nekde jsem cetl, ze i to funguje, ale chtel bych vyjadreni nekoho zkusenejsiho .
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson