Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cek.. po delsim odmlceni se opet vracim.. a se mnou.. muj novy grow system.. po roku a pul nft systemu ,prisel cas na zmenu.. rozjel jsem drip v rocw. zpocatku jsem z toho byl trochu nervni.. ale vse je ok...
a tady uz jede.. obsazenstvo je mix skunku od jednoho vynikajiciho taty:-).. standartne jedu hnojky awance hydroponic.. 600w lampu.. cerpadlo jsem pouzil malou kalovku 5m vytlak a priskrtil.. a jsem z toho nadseny.. popravde jsem to necekal.. no uvidime .. cek placka
cek.. tak jsem to dnes nafotil na mensi ukazku.. je to 25 dni v kvetu a jede to ja cert.. zda se mi to o dost rychlejsi nez nft.. kytky jso nohutne a vypadaji zdrave.. pres tyden bude pruplach a pak tomu zacnu nakladat.. zkusim to vytahnout ke 2 EC. standartne necham jen zakladni hnojky +bloombastic.. tak zatial cek placka
cek.. tak dnes to kyti ma 31dni v kvetu.. ph 5.9, ec 2.30 pozdeji s tim pujdu na 3.. boucham tam uz jen zakladni hnojky AH. enzymy a bloombastic.. bloombastic je gute!! zatim -placka
dnes je 35 den kvetu.. sam cumim na to v jake stavu je kviti, tak rychle zrani sisin, s tim jsem se jeste nesetkal.. davam jim jeste tak 14 dni..uvidime ph5.8 ec jem vytahl na 3..
no abych rekl pravdu tak odpad jsem vubec nemeril.. jsem spis v takovem pokusovem levelu, drip jedu poprve a praskam to tam co se da.. ale zmerim to.. uvidime..
cek.. jsem ve 45 dnu. PH 5.8 EC 2.9 - krmim stale AH a bloombastic.. davam jim dvakrat dene po minute.. co dva dny uz pomalu kontroluji mikroskopem.. vse slape lip nez jsem cekal.!! viva drip..!
Původní příspěvek od placka cek.. jsem ve 45 dnu. PH 5.8 EC 2.9 - krmim stale AH a bloombastic.. davam jim dvakrat dene po minute.. co dva dny uz pomalu kontroluji mikroskopem.. vse slape lip nez jsem cekal.!! viva drip..!
Čágo co říkáš na ten bloombastic? Šišule pekny-good work.