Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny!
Po dlouhem ocumovani tady na Groweru jsem se rozhodl rozjet vlastni vec.
system:
skrin z globusu - cca 90 v x 81s x 42 h, zadek skrine, coz byly takove papirove desky, jsem vyhodil a nechal si urezat v obi tlustsi desku
skrin je vylepena diamantovou folii
osvetleni - komplet z growshopu
odtah - ventilator TT
pritah - pasivni
ofuk - ventilator s klipsnou - pojede non-stop
pachac - home edition
teplo-vlhkomer z obi
klony:
Rezy od jednoho zdejsiho clena, kteremu timto dekuji.
3x AK47 a 3x Bubblegum.
medium:
Je to muj prvni grow, tak jsem zvolil hlinu. Plagron grow mix s perlitem.
Hnojiva - plagron alga grow, plagron alga bloom a phytamin. Jestli budou nejake penize, tak jeste Plagron Green Sensation.
Zaverem chci podekovat celeme Groweru za inspiraci a mnoho uzitecnych rad. BIG UP GROWER.CZ!
A ted otazky:
1) Zajimalo by me, kdo ma zkusenost s AK47 a BBG, o kolik v kvetu jeste povyrostou?
Zatim to snad bude vse a predem diky za odpovedi.
S pozdravem canna.
Naposledy upravil cannastrike 10-02-2009 v 17:13 PM
Zdravim!
Tak slibovany update je tady.
Dneska sem dovezl rizky a uz se sluni.
Vidim to na 2 dny 24/0, a potom klasicky 18/6.
Teplota - 24-26, vlhkost - 40%, mam tam misku s vodou a rosim jak o zivot.
kdy zacit s hnojenim a phytakem?
dalsi update:
je prepnuto na 18/6, holky se konecne vzpruzily, akorat jedna BBG je trochu popalena, sem nevychytal teplotu ze startu, snad to rozjede
ted uz je vsechno v klidu, teplota pres den 25-27, vlhkost 40-50%,
zitra sundam parniky, bude prvni hnojeni a vecer pak phytak
zvazuju vymenu ventilatoru, ten TT je hlucny jak svine, nejspis to bude Mixvent TD 160/100
up:
vcera odpoledne dostaly holky prvni hnojeni na rust a vecer pak poradnou sprchu phytaku,
snizil sem stinitko, je cca 30 cm nad kytkama. zitra nebo pozitri prijde prvni zastrih.
teplota a vlhkost: den - 24-27C, 40-50%; noc - 17-20 C, +-80%
akorat se mi zdaji nejake pomale, kdyz uz jsou 4 dny pod lampou
zdar canna
evildoer: zdarec! mas pravdu, ale ted uz ji porizovat nebudu, na pristi kolo ale urcite. ted musim setrit na ten vetrak
smoker: od zacatku tam mam mokre uterky
Naposledy upravil cannastrike 13-02-2009 v 17:46 PM
Tak aspon dake mysky s perlitom a vodou, popripade nadoba z vodou do ktorej namocis latku tak aby po nej vzlinala voda atd... je vela moznosti ako tomu trochu pomoct
Zdravim!
Tak sem tady s updatem. Dneska dorazil zvlhcovac. Jede uz cca 4 hodiny v kuse a vlhkost je stale kolem 50%... Jakto?
Vcera dostali holky podruhe phytak(3ml/l) a plagron grow ( 1ml/l).
Jinak se mi na nekterych listech vytvorily takove podivne utvary. Vypadaji jako miniaturni puchyre nebo nadory. Sem tam je tam dirka skrz list. Nevite nekdo co to je?
Nejvyssi kytka ma cca 6 cm -> kdy prepnout?