Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » moje malé peklo,aneb když na to nemám čas tak je to běs
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
zelí
Stálý Člen

Karma uživatele zelí - 90% Pěstitelská

moje malé peklo,aneb když na to nemám čas tak je to běs Příspěvek č. 1

Nazdárek všichni tady.
tak jsem se konečně zaregistroval,protože to co se mi děje v bedně je děs.

Koupil jsem ten mrchu home box xxl.
Vyndal lonskou genetiku z šuplíku, avěřil , že to nějak dopadne.

A to nemluvě o holandech , co jsem si nechal poslat.
Niokdy to už neudělám.
Black domina a Mr.nice G13 hashplant.
Vylezlo 1!!!!
Takže mám něco svýho a pak něco z konce světa,prej Chronic,WW,Herer a nějaka G13.ALE!!!!

Z kraje sem se na to vy...

Prvních 14dní sem u nich byl jednou
a měřil ph-6,8!!!!!jsem to ale magor
Do toho jsem počítal s normálním pruběhěm takže sem si připravil a zaplavil rohože ,srovnal a nacpal chemkama.

A tím to vše začalo,Brzda ,Brzda , Brzda.
Málo vzduchu,ažádnej ventilátor jen filtr a pasiv z místnosti....

Fotky dovalim až najdu kabel k PC.BRzy

Takže ta moje bedna je hydro v librách,vešel se mi tam i sud na vodu s čerpadlem.
2x son T pia plus 600w
System air cca780m3 + filtr industrial 680m3.

S chemkama experimentuju a stále nevím , ale nej mi příde GHE.
Skoušel jsem i atami ,advance ,B cuzz.....

Jsem zvědavej jak se budete bavit až vám to ukážu.

Chtěl jsem prostě skusit něco většího a různý modely,takže je to
hrůza a každá kytka jinak vysoká...
atd atd.

?-)

Old Post 21-01-2009 v 15:39 PM
zelí je offline   Profil uživatele zelí   Find more posts by zelí   Foto galerie člena zelí   Click here to Send zelí a Private Message   Add zelí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Čágo BD sem nedávno bral od bushdoctora přímo ve Vídni a klíčivost 10/10

Co konkretne od GHE(má tam víc řad)?

Old Post 21-01-2009 v 15:53 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Tomi ani neřikej.
Já od sensi a byly dost drahý a jako nfoukli a nic
GHE jo nemam to ted tady až knim pujdu napíšu

?-)

Old Post 23-01-2009 v 12:49 PM
zelí je offline   Profil uživatele zelí   Find more posts by zelí   Foto galerie člena zelí   Click here to Send zelí a Private Message   Add zelí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

tak tady mám nějaký fotky.nechytl jsem start takže je to až 21den ty malý a 31den ty velký

?-)

Old Post 23-01-2009 v 13:55 PM
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

musim fotit líp tohle je špatný

Tak těmhle holkám je 32dní a jsou z toho nějaký špatný.zas mi v noci klesla teplota na 14 i když tam mám termostat.
PH 5,8 a EC1 co myslíte neni to drzí

?-)

Old Post 23-01-2009 v 14:03 PM
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

ha

?-)

Old Post 23-01-2009 v 14:16 PM
zelí
Stálý Člen

Hydroponie Příspěvek č. 7

snažim se nacpat ví fotek ale nejde to

?-)

Old Post 23-01-2009 v 14:22 PM
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

hele jestli chceš slyšet pravdu, tak tohle je na 32d pod 2x 600w totál sračka. 14 st. je velmi málo. Co vlhkost.

a co se poohlídnout po nových řezech?

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 23-01-2009 v 14:24 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

tohle je to horší a to lepší nmůžu nakopat na web

?-)

Old Post 23-01-2009 v 14:28 PM
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

http://grower.cz/forum/showthread....6228#post756228
dole jsem uvedl jedu z možností, tak si to projeď, třeba to pomůže

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 23-01-2009 v 14:37 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Hele jak dlouho si nechal klicit ty seminka ? 1/10 to je docela divny...ja jsem jednou nechal klicit seminka a nejaky mi vylezli az po tydnu...

Old Post 23-01-2009 v 14:44 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Tak jsem se pokusil to líp vyfotiti.

holky jsou nějaký takový ,ale už se zvedaj.

ty menší detaily jsou holky starý 20dní, a ty větší holky jsou starý 35 dní.

?-)

Old Post 26-01-2009 v 09:13 AM
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Tak si myslim , že to nějak dopadne.

Nechce se mi holky usmrtit. aspopn z toho budu mít věrší radost.

teplota 28stupnů, PH 5,9 - 6,0 EC od 0,8 - 1,2

?-)

Old Post 27-01-2009 v 08:42 AM
TOZ-303
Stálý Člen

Karma uživatele TOZ-303 - 92% PěstitelskáKarma uživatele TOZ-303 - 92% PěstitelskáKarma uživatele TOZ-303 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ach jaaj! Tak to je dost smutne pod 2x6oo Watt toto. Mas tam periodu 18/18? Lebo to je neskutocne! 35 dni rast a.. Hladaj chybu. Ak ziadna nieje skus nove slecny. Drzim palce..

CHRONIC MATKAREN

NFT 1m2 4ooWatt

SS II, ICe ToZ indoor `o8
ToZ Iowa out 'o7
ToZ Iowa out 'o5 & 'o6
ToZ out 'o8

Old Post 27-01-2009 v 10:05 AM
TOZ-303 je offline   Profil uživatele TOZ-303   Find more posts by TOZ-303   Foto galerie člena TOZ-303   Click here to Send TOZ-303 a Private Message   Add TOZ-303 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

hele ono to vypadá děsivě , ale fakt sem vybral toho nej mrzáka

?-)

Old Post 27-01-2009 v 13:01 PM
zelí
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

tak jsem našel ještě další foto.

ta větší je tam tedy 35 dní a ta menší 21dní

?-)

Old Post 27-01-2009 v 13:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás