Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,po zkušenostech, které jsem získal když jsem jel pětkrát hlínu v 250w skříni a jednou 150w skřín, jsem se rozhodl pořídit si prostor co má tři stěny zed,a jdenu zed a strop z lamina,střešních latí a vaty. .
box...............komora v bytě,pěstební prostor 115x75x190 (šxhxv)
slunce...........rust:Philips HPI-T PLus 250w,květ:GIB XTreme 400w
stínítko.........Adjust A-wing naký homeo
předřadník.....oba GIB
odtah...........UFO 2-rychlostní (230/360 m3/hod)125 +regulátor.
ofuk..............2x klipsňák 2-rychlostní
závlaha........konvička 1x deně než jdou spát
médium........Plagron Cocos
teplota.........v noci 19-20, ve dne 25-26
osazenstvo......8x Himalaya gold v 11l květináči a 4x nakej model co sem dostal nevím,vše řízky
Taky si myslím, že je zbytečný hnojit v tak velkém množství, přece jenom se uvádí 4ml/l GROW a 1ml/l Enzymů (na týden). Spíš to těm kytkám nebude dělat dobře. Hodně zdaru tng.
Původní příspěvek od tng Taky si myslím, že je zbytečný hnojit v tak velkém množství, přece jenom se uvádí 4ml/l GROW a 1ml/l Enzymů (na týden). Spíš to těm kytkám nebude dělat dobře. Hodně zdaru tng.
jo na týden???to mě nedošlo,dobrej postřech,máte pravdu.
Čus. Dávkování se udává pokaždé na týden, alespoň u výrobků Plagron.
Koukni sem http://www.greenhome.cz/subkategori...ron-bioproducts . Takže Enzymy také po týdnu. Každopádně kyti vypadají velice pěkně. S pozdravem tng
čus,no rachot to byl ukrutnej.....
je to lamino 1,2mm a hodně vaty!rozměr 40cmx40cmx35cm,dal sem na to izoflex 125 asi 3M,reguluju na 50% a hluk naprosto tichej,to PC řve proti tomu.nezapomen to zavěsit na háčky nákou gumu...
HOBBY:koukam peknej setup:] jinak jak vsichni doporucujou nehnojit tak zacni hnojit a poradne... nezapomen je to cisty kokosovy vlakno ktery neobsahuje zadny ziviny. Dal bych jim plnou davku a kazdou zalivku:] do rustu jses vykrytej.... a pak v kvetu bych doporucil porad lejt hnojky akorat jednou tydne je poradne prolejt vodou.. ze ti to protece spodkama kvetinacu:]]