Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chcem sa opýtať či mám prepnúť už na 12/12 a či to neovplivní výnos, nieje to skoro? Rastlinky sú 30 až 37 cm vysoké 7-9 poschodí, 46 dní v režimu 18/6 a hnojené Kristalonom start. Sú no name. Vďaka
rekl bych ze po prepnuti ti kiti povyroste jeste tak o 1/3-2/3 nynejsi delky ,takze si to nejak odhadni sam .No a jestli prepnout to zalezi na tobe kolik z toho chces dostat ,rekl bych ze obecne plati ze cim dyl to nechas na rustu tim lip, zalezi samozrejme jakou jedes technikou a jakou mas lampu ,aby ti to potom 'utahla'.
Casem na to prijdes sam, hodne zdaru....
No neviem, stálo by za to počkať ešte tak 1 až dva týžne? Má to zmysel a ovplivní to výnos? Bože to je tá moja nerozhodnosť a nadržanosť pohuliť svoje prvé indoor hulo. Prepnúť neprepnúť. Sakra vyriešte to niekdo za mňa, ale zas nie na úkor úrody.
Pokud máš ve skříni dost prostoru, tak je klidně nech ještě povyrůst. Já jsem měl před nedávnem taky jednu noname outdoor ve skříni, přepnul jsem jí v 50ti cm a šla ještě na 90cm. Palic tam bylo dost, ale výslednej produkt nebyl moc kvalitní. Příště dám na rady zkušenějších a žádný noname zmetky tam cpát nebudu.
I když pěstovaná venku to byla pěkná dělovka .