Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Martini baby -round two- SW,PPP,NYCD under 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Martini baby -round two- SW,PPP,NYCD under 600W Příspěvek č. 1

Zdravím fšechny příznivce zeleného dýmu....
Po dlouhém odhodlávání jsem se rozhodl, že se s Vámi podělím o svoji radost....

Na začátek několik málo info o hardwaru:
600W Sylvania grolux
přítah pasivní, odtah TD 355m3/h
Jedu hlínu od Canna (mam to půl na půl, canna terra profesional + canna terra profesional plus), květníky 6,5 a 11,5l
zalívám vodou s osmózy + Plagron, Start up, Bi Algen, Phytamin, Fish emulze, Cropmax

Genetika: 4x Snow white (nirvana)
5x Pure power plant(nirvana)
9x New York City Diesel(řezi od Medicinemanna-díky mu moc
2x Martini Baby(tohle je moje vlastní vytvořená genetika- Afghán x California dream)

teplota 22-26 za svitu, 20 v noci, vlhkost max. vlhkoměr ji ani nenaměří )

Old Post 18-01-2009 v 15:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

začínáme 14 dnem na růstu(18/6)...dřív sem neměl foťák

Old Post 18-01-2009 v 15:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 3

A takhle dopadl můj první grow-Super skunky a skunky N1...

Old Post 18-01-2009 v 15:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 4

Ještě se musím vyjádřit k odrude Martini baby....tatínek byl afgán a maminka California...letošní out této odrůdy vypadal následovně...tak jsem zvědav jak to dopadne pod umělým sluníčkem)

Old Post 18-01-2009 v 15:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 5

24 den růstu semena + 18 den růstu klony
Nezmínil jsem prostor skříně....tak tedy šířka 90, hloubka 130 a výška(od vrcholu květníků ke stropu) 130cm....a jsme u prvního problému NYCD mají silné předpoklady přerůstat a nejvyšší má už 35 cm...nevím tedy zda již mám přepnou(zase nechci přijít razantně o výnos)....připojuji fota

Old Post 18-01-2009 v 16:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 6

Welcome to the jungle....
27 den růstu semena, 21 klony
tak prostor se začíná nebezpečně zaplňovat...nejvyšší zohýbaná kyti 36 cm...dneska dostaly naposledy Cropmax s Fish emulzí a za tři dny přepínám....chtěl bych se zeptat zkušenějších do jaké nejmenší výšky nad kyti si můžu dovolit zavěsit šestikilo bez cooltube, abych je nespálil???

Old Post 21-01-2009 v 12:26 PM
flatboy
Stálý Člen

Karma uživatele flatboy - 95% PěstitelskáKarma uživatele flatboy - 95% PěstitelskáKarma uživatele flatboy - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

zatim to vypada moc hezky, doufam ze to tak bude i pokracovat , k+ za martini baby

Old Post 21-01-2009 v 12:34 PM
flatboy je offline   Profil uživatele flatboy   Find more posts by flatboy   Foto galerie člena flatboy   Click here to Send flatboy a Private Message   Add flatboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

A ještě otázka....z outu jsem vždy škubal fšechny velké listy, co rostou pod delšími větývkami a chtěl bych kvůli prosvětlení odrbat při přepnutí i tenhle indoorek...jaký s tim máte zkušenosti?...neni to u indooru spíše na škodu?

Old Post 21-01-2009 v 13:01 PM
kobra777
Stálý Člen

Karma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od McMartini
A ještě otázka....z outu jsem vždy škubal fšechny velké listy, co rostou pod delšími větývkami a chtěl bych kvůli prosvětlení odrbat při přepnutí i tenhle indoorek...jaký s tim máte zkušenosti?...neni to u indooru spíše na škodu?

Moc velké protrhávání listů se nedoporučuje, protože jak je známo LISTY JSOU MOTOR KVĚTINY a jelikož díky listum probíhá v květine tzv. fotosyntéza přeměnují se vnich i cukry :-) takže určitě protrhávat s rozvahou. zkus se podivat tady po groweru určitě se dočteš to samé co já. jian pěkný chválim.

Ja sem napřihlad z našich květinek otrhaval jen špatné nemocné listy jinak žádné jiné.

1. Indoor (5x White Rhino, 5x Ice) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

2. indoor (10x NYCD) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

3. Indoor(10x SNOW WHITE) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

4. Indoor BUBLATORIUM (6x ICE, 6x EDR SB) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar růst 600W GREEN POWER květ. NYNÍ FINISHUJE

5. Indoor BUBLATÓRIUM no. II. - 12x DOUBLE GUM 400W/600W Plantastar

OUT 09

Old Post 21-01-2009 v 13:30 PM
kobra777 je offline   Profil uživatele kobra777   Find more posts by kobra777   Foto galerie člena kobra777   Click here to Send kobra777 a Private Message   Add kobra777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Přepínáme...30 den růstu semena, 24 klony
Tak dneska sem holky jemně protrhal, zahnojil PKckem a Bloomem a zkrátil jim periodu o 4 hoďky a od zejtra 12/12...

Old Post 24-01-2009 v 14:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 11

1. od leva NYCD, PPP a Snow white (to jsou takové jahodníčky)...kyti jsou neuvěřitelně cítit(a to teprv roste)....obzvlášť ty NYCD
2. na několika největších listech se mi objevilo tohle...předpokládám, že to bude spálené od hnojiv v postřiku....opravte mi pokud se mýlím...
3. tohle bude nejspíš nedostatek nějakého prvku...nevíte kterého?

Old Post 24-01-2009 v 14:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 12

já bych řek,že je to přehnojený

Old Post 24-01-2009 v 14:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

3. den 12/12....kočky se krásně rozjížděj...dneska dostali postřik Cropmaxem(rostou o 2 cm denně)
na druhé fotce je zachycena od každé odrůdy jedna slečna
3. foto PPP
4. foto Snow white
5. foto krásně rozvětvený NYCD...čehož jsem docílil trojtým zaštípnutím)

Old Post 27-01-2009 v 17:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 14

6 den 12/12...kočky se začali vytahovat...nejvyšší už mají 55 cm...
1 foto košaťice NYCD
2 foto Martini Baby pro fajnšmejkry

Old Post 30-01-2009 v 16:49 PM
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

zdar, jsem zvědav na toho diesla, mě mrtě rozsekával, jak vzhledem palic, vůní, tak chutí a účinkem..ale docela se táhne
hele to máš skříň normálně v baráku a to tdčko ti to vpoho uchladí?
Martini bejbyparáda

edit..listy neškubej, max. zastřihni co stíněj, třeba jen do půlky..mám někde fotku klonu u kterýho jsem při FIMování omylem ufik list co rost pod výhonem-živil ho...po týdnu výhon s listem asi čtyřikrát delší, narostlejší než výhon bez listu....tím že ustřihneš list zbrzdíš růst příslušný větve..takže s citem

ať se daří

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Naposledy upravil AHM4D 31-01-2009 v 16:12 PM

Old Post 31-01-2009 v 16:07 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

to AHM4D: zdary, na Diesla se taky moooc těšim )....táhne to už docela slušne, to máš recht(obzvlášť bez pacháče) a jestli myslíš vejškově, tak sem ho snad ukočíroval tim, že sem ho pořád štípal a vohejbal co to šlo.....jedu sklípek takže teplota nepřesáhne 24 a to mam v plánu dát tam za tejden ještě 4kilo navíc kvůli objemu pálek.....nechci nechat nic náhodě))....jinak sem koikal pro inspiraci do tvý galerky a ten tvůj Noname byl určitě Diesel, to ztamvnutí listů ke konci žádnej jinej model asi nedělá...no už se mi sbíhaj sliny)))

Old Post 31-01-2009 v 16:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás