Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, chci se s vami podelit o par fotecek techto dvou krasek ale zaroven sem tento grow pekne podelal kontrolovanym no spis nekontrolovanym opylenim
vyrostlo mi par samcu od Nebuly tak sem si jednoho nechal na pyl, abych mel nake seminka, pyl sem pote nanesl presne podle navodu, ktery sem tu nasel, ale bohuzel to oprcalo pomerne velkou cast mich kyti bohuzel na fotkach to neni moc videt
komponenty vybojka 600W osram sodik
substrat na kaktusy
hnojivo pythamin
kvetova faze 70 dni
3 litrove kvetniky, to je celkem malo ne, moje kytky maji tak 50 cm a mam je 5 litrovych... a chystas se porizovat nejake hnojky? myslim ze alga-grow a alga bloom od plagronu by stacil, ne? to zas neni takova investice... a myslim ze bys poznal rozdil... jinac pekne k+
čau
takovýhle paličky vyplodily jen ze substrátu na kaktusy a phytamin? jestli jo tak příště když jim dáš víc živin který potřebujou a ty nebulky vejš at mají víc světla, třeba budou i lepší výsledky což
a to kontrolovaný opylení se zvrhlo v plodnici hádám kvůli cirkulaci vzduchu .)
jo a ještě to sklo - mám pocit že nepropouští UV záření nebo co to by byla škoda