Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vas
Budu rozjizdět svuj druhy indoor a rozhodl sem se ho uveřejnit zde na growru.Snat mi tady nekdo poradí co bych mohl na svém miniboxiku upravit a vylepsit
rozměry: 75-70-40 (v-š-h)
světlo: 70 W sodik
ventilace: 2x PC vetráky
hnojiva: Plagron Alga-Bloom,Atazyme
osazenstvo: jeste sem se nerozhodl zkuste neco doporucit co by bylo vhodny do mensiho prostoru
zdravim fiktre .. tak ja bych tam dal vic kytek nez jednu ..vis jak zaplnit ten prostor . nechces tam dat neco silnejsiho (100,150) jinak pekna kytka , starsi foto nemas ? a kolik si z ni vytriskal ? ...
lampa je vejš kvuli tomu abych mohl fotit jinak jim mam tak 5 cm nad vrcholkama na vybojku vali PC vetrak a navic je podtim to sklo tak to vubec netopi
čus já mám taky 70w a sehnal jsem 4 řezy shiva skunku od Sensi seeds a je to parádní genetika krásně se větví a má dobrej výnos a kvalitu je fakt vklidu. Jinak ať se daří..