Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim sem tu se svym druhym growem, ten prvni mel byt pokus a moc nevysel, seminka zakoupene jako lowryder II se tak moc netvarili a casem mi s tema kytkama dosla trpelivost, automaticky na kvet se moc nepreply a porad to bylo cely zaseknuty. Tak od pana aero1 jsem poridil rizky nebula, sage, gws1, white satin , nacpal do svoji aerogarden, hnojim AH hnojivem grow bloom a micro, maj se k svetu uplne jinak nez jak se mely ty rizky predtim, kazdopadne z jednoho toho prej "lowrydra" jsem udelal rizek coz by jasne pokud je to LW nemelo byt mozny, jenze muj nejvetsi "lowryder" ma uz neco pres 60cm a nechce se mu kvest, uz patej den zkousim 12/12 tak uvidime jestli to k necemu dojde, slecna to kazdopadne je, zpet k veci rizek je mezi tema ostatnima a ma se opravdu hodne k svetu.
Jinak skrinka rozmery jako posledne vyska 90cm, sirka 80cm, hloubka 40cm, vetrak s pachacem plus ofuky. Prikladam fotos
hoj covece mozna je to dobrej napad, zadna mi uz nezbyla, jak neco sezenu udelam to, kazdopadne ta drevena pricka co tam je videt bez folie tak je takova nouzovka na rozdeleni vedle toho kvete neco jinyho zachvilku zmizi :-)
no ono to byl totiz uz komplet i s tou 70kou, ja kdyz to kupoval myslel sem ze to doma bude tajny, jenze ted uz je vse v pohodicce a tak to pomalu porad nejak rozsiruju, a urcite prijde na radu i novy svetlo, ale i pod tou 70kou to roste fajn, fotky nahazim pozdeji odpo.