Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..už jednou jsem se tu o něco snažil =D ale u toho snažení sem zůstal.. hodně malá skříň=vzdal jsem to .. tak se to pokusím napravit..alespoň kvůli sobě =o) a taky kvůli komu jinýmu že =D
tak ted neco blíž..
Světlo: To zůstane stejné => sodíkovka 150W od Osramu s red spectrum.. jiný nesezenu tak to bude muset prezit i na růst..
Bouda: V=> 1 metr ; Š=> 60cm ; H=> 45cm ///// fakt si myslím že na tu 150tku ani moc a ani málo...
Přítah/Odtah: =>|_|<= přítah je pasivní.. dvě díry ve spodu skříně (pozdejsi foto) <=|_|=> a ze skříně bude odtah pomocí Sunonu 12cm(ten každý zná co je zač =) ) .. ten bude trubkou odsávat od stínítka..
Ofuk: to bude druhý sunon přidělaný na stěnu skříně, ale bez díry v ní.. takže pouze bude výřit vzduch..
MédioZz: při dřívějších pokusech to byl vždy kokos.. ten pojedu i teď,ale našel sem bubler tak sem si řekl proč to nezkusit i na dvou kytkách dát do kýble.. nějaký obyč hnojivo na hydro mám takže to zkusím.. no jinak ten kokos teprve půjde objednat od Plagronu.. a každá holka bude mít asi tak 3L...
Hnojová: tak to Plagron Alga- grow i bloom.. i Phyt-Amin .. a pak ke konci pěstu dokoupím GS...
Seeds: po novým roku mám slíbený řezy..tak do té doby než budou tak pro prozkoušení cele skříně na ten měsíc to pojedu se semínkama.. žádný hollandy to nejsou dovežený..ale je to od borca co tohle jede už 4 rok ve skleníku a vždycky dobrota.. ikdyž ani to nic nezaručuje, ale jak sem psal..chci to za ten prosinec alespon vyzkoušet tak to tam pak hodím .. a pak k těm řezům tyhle nechám třeba 2 nejpeknější..podle toho kolik bude řezů...
viděl bych to tak za týden na fotky z provozu.. a zítra nebo dneska večer hodím fotky z přípravy.. teď je hotová tak z 80%... do konce týdne bude nainstalovana elektrika..jako lampa větráky a bubler.. jinak teda až budou ty fotky tak nějaky zhodnocení by se hodilo.. ale jinak počkám na pořádnou kritiku až to rozjedu a bude se svítit.. tak pěstu zdárek =)
tyjo to nevim jestli by byl dobrej napad.. psal sem tam, ze mam na hydro hnojky.. neni to AH nebo zadna good znacka..hlavne od toho bubleru nic necekam..jen ze sem ho nasel doma tak sem si rekl ze to vyzkouset muzu.. ta hnojka se jmenuje Hydroponex .. (koncentrované hnojivo, obsahující veškeré potřebné živiny včetně stopových prvků a stimulačních látek pro zdravý a rychlý vývin rostliny) tohle píšou na obalu.. tak asi tak no =) ale pochybuju že by se s tímhle někdo setkal, ale jestli jo tak at hodi neco ze svých rad =)
nemám ešte fotky v pc jak je to tak víc hotový,ale tak jen sem hodím 2 pro predstavu .. jak ta skříň vypadá.. ta velká díra je na odtah z toho Sunonu.. a ty dvě malý dole to je pasivni pritah.. tam budou dve krytky at to neprosvita.. no a tak no.. zitra hodim fotky kompletu..
jako asi jak hodne lidi..tak jsem taky zjistil... ze ten 12cm SuNoN a dřevo nějak k sobě nejdou =) takže bude patřit k nejhlučnějším věcím v pokoji =) ale tak co už.. mám tvrdý spaní =) no .. ale tu trubku k nemu pripevnit to byl porod..ale tak dobré =)
no a tak vnitřnosti =)...... ale eště bez stínítka a bez lampy.. to zase zítra... no a ten boční větrák na ofuk.. tomu jsem tam navrtal díry na 3 polohy..takže postupem času jak to poroste tak pujde po jedné poloze výš a výš...
tak asik hotovo.. už jen vyladit nějaký mouchy..který zjistím po zapnutí..no snad toho nebude moc.. co se vám nezdá tak kritizujte at vím.. ale než zapnu tak ani neni co kritizovat.. teda snad =)
jel sem neco podobnyho,v royalu,150w,plagron,40*40*100(v) 4 kytky a urodilo se 75g sucheho coz myslim ze neni spatny na poprvy.Přeju hodně zdaru a hlavně kytky jak fík;-)