Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
? Já zaznamenávám spíš opačnej efekt, kdybys byl pes, tak bych ti vysvětlil experiment I.P.Pavlova, ale jelikož nejsi, tak asi zůstanu u toho otazníku, protože jsem se s tím ještě nesetkal.
jojo něco podobnýho taky občas pociťuju :-D zvlášť když třeba hulím z bonga, tak při prvním prdu mrtě slintám..... :-D čeče ale možná to bude mít souvyslost s těma psama, jako že na to máš podvědomně chuť
me taky pri bongu
rekl bych ze to je jako obrana reakce protoze organismus vyciti neco co mu drazdi jazyk a zacne slintat ale ja sem hovnovedec, doopravdy nevim co to je ale myslim si ze toto je nejlepsi duvod.,
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
vy, co kouříte brka, rovnou pokusy vzdejte, to sou moc slabé prásky. přimlouvám se k lupusově teorii, obvykle ty sliny tečou nejvíc po ultrasilném prdu z bongu, skla, fajky ... ale musí to byt fakt oblak kouře, ne takové to lechtání z tabákového brčka. rhinova teorie má ovšem taky neco do sebe
Jo, jo. Stary dobry sliny, kterejch se clovek nezbavi. Mam je u kazdyho hula. Vubec nevim jak to je, treba vcera sem jen lehce popotahl a uz sem mel zaslineno a muselo se plivat :-D. Jinak u bongu takdy dost lidi slinta do te vody :>
Taky mám takovej menší problém... dřív když jsem hulil hodne málo tj treba 1 brko za mesic nebo i víc tak jsem mel pokaždy hrozne sucho v puse zadny sliny nic... to je sice normální ale ted kdyz hulim vesměs každej víkend tak proste pri každym brku,skle,bongu nebo po nem mam tech slin mi prijde že víc ... proste dam si brko a behem pul hodky je podemnou naflusana louže
Původní příspěvek od dokktor vy, co kouříte brka, rovnou pokusy vzdejte, to sou moc slabé prásky. přimlouvám se k lupusově teorii, obvykle ty sliny tečou nejvíc po ultrasilném prdu z bongu, skla, fajky ... ale musí to byt fakt oblak kouře, ne takové to lechtání z tabákového brčka. rhinova teorie má ovšem taky neco do sebe
mam velky bong - 600ccm a temer pri kazdem prdu ktery protahuji (taham pomalu) zacnu uz pri tahani silne slinit
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
slintáte buď kvůli tomu, že na to máte chuť jak prase a sbíhají se vám na to sliny, a nebo je to tim, že kouř v puse vyvolává větší tvorbu slin. vemte si lidi, kteří kouří cigára-furt flušou jak idioti
Původní příspěvek od krast slintáte buď kvůli tomu, že na to máte chuť jak prase a sbíhají se vám na to sliny, a nebo je to tim, že kouř v puse vyvolává větší tvorbu slin. vemte si lidi, kteří kouří cigára-furt flušou jak idioti
To, že flušou jak idioti, má za vinu jejich přemrštěný ego.. Je to čistě z frajeřiny; žádnou chem. reakci na tom nehledej..
Původní příspěvek od Rhino
To, že flušou jak idioti, má za vinu jejich přemrštěný ego.. Je to čistě z frajeřiny; žádnou chem. reakci na tom nehledej..
Nevim no podle mě je to spíš tak, že kdyz se zhulíš tak tam určitá chemická reakce bude ale nebude to hlavní příčinou toho ze flušeš... THC se ukladá i ve slinách sice jen na par hodin ale i tak tam je a nejspis to možná způsobí nakej crash chutovejch buněk a nekdo to hold poliká normálně a někomu to přijde jako fekál nebo to jako jeden z mála dokáže cejtit v ty chuti tech slin... + třeba u mě jsem si všiml že po každým vetším šluku je aspon 2x větší tvorba slin než normálně ... vyflusnu to a je to v klidu ... dokud nedam dalšího (většího) práska
každopádně hned zejtra udělám takovej self-test jestli je to tak hrozný neflusat kdyz hulim :P doufam ze se to podaří protože kolikrat o tom ze flušu ani nevim