Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » duel hlina vs. hydro
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

duel hlina vs. hydro Příspěvek č. 1

...zdravim in pestici kolegy - asi 1000x se tu probiralo tema hlina x hydro ohledne vynosu, kvality modelu atd., a tak me jako ortodoxniho hlinare napadlo jestli by se mnou nekdo nechtel jet soubezne stejnej model v hydru...growreport by byl zde, ochutnavka pak nekde v klubu bo v hospe ...aby byly stejny podminky tak 600W bez pojezdu, na modelu bychom se domluvili (moje podminka je - zadnej skunk, spis neco vic sativniho...)
...takze najde se nejakej hydrar, kterej by do toho sel..?
B.

Old Post 23-11-2008 v 10:39 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Hola hombre,zajímavej projekt.

Mel bych zájem,ale záleží jak na to specháš?

Pokud by si počkal než odjedu jedno kolo,šel bych do toho-i genetiku bych mohl pak dodat...

Old Post 23-11-2008 v 10:52 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rives22
Stálý Člen

Karma uživatele Rives22 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Rives22 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Rives22 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Rives22 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

dle mě je chuťově a kvalitativně vždy lepší bio- hlína.....i v coffeeshophech preferujou bio před hydro kvůli kvalitě......ovšem výnosem se hlína nikdy hydru vyrovnat nemůže...toť můj názor, každopádně jako srovnávací pokus by to mohlo být velmi zajímavý a poučný :-)

Old Post 23-11-2008 v 12:51 PM
Rives22 je offline   Profil uživatele Rives22   Find more posts by Rives22   Foto galerie člena Rives22   Click here to Send Rives22 a Private Message   Add Rives22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

No a já práve jeste nenasadil ale na růst to pak snad nebude dlouho...

Delám system na 12 kytek živených ze 2x90l kalfasů na roztok(možnost vyzkoušení 2 značek hnojek při stejnym setupu)

Vyhovoval by ti ten počet? Problem je že ho nejak vyrazne menit nemůžu.

A jak třeba s dobou vegetu? Aby to bylo košer srovnání zase by to chtelo na chlup stejnou.

Naposledy upravil Machoman 23-11-2008 v 14:38 PM

Old Post 23-11-2008 v 14:25 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ha,a je to tady bubik support!Jelikož je tady spousta hudrohydro cápků věřím že se tady najde odvážlivec kderej je ochoten poměřit sílu dvou živlů.Já osobně sem zastáncem hlíny a to bez debat
Pevně věřím že tento projekt neupadne do propadliště zapomění páč toto je ve většině připadů příčina mnoha dohadů a spekulací....hydro vs hlína...........jesně že HLÍNA!!!

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 23-11-2008 v 16:46 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

[účet odstraněn]

Old Post 23-11-2008 v 23:20 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Řeči hlína je nejlepší,bezkonkurenční apod. sem nepatří!

Bo nevidím jedinej smysl,v tehle příspevkách

A tipuju,že pánové grizly a Moje hydro nikdy nejeli-nemůžou srovnávat

Old Post 24-11-2008 v 07:57 AM
_jOq_
Stálý Člen

Karma uživatele _jOq_ - 95% PěstitelskáKarma uživatele _jOq_ - 95% PěstitelskáKarma uživatele _jOq_ - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jen do toho! Moc dobrý nápad. Otázkou je, jestli se to vůbec dá nějak objektivně poměřovat. Jiná pěstební média = jiná hnojiva atd.
Každopádně mi to příjde jako zajímavý experiment. Takže chlapy s chutí do toho. ;o)

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42685

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42688

Old Post 24-11-2008 v 08:18 AM
_jOq_ je offline   Profil uživatele _jOq_   Find more posts by _jOq_   Foto galerie člena _jOq_   Click here to Send _jOq_ a Private Message   Add _jOq_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

S Haze držím palce,nevím jestli bych na to mel nervy

o.k na výnos má samo taky velkej podíl plocha-sem vlastník XL HB
1,2x1,2m svetlo dle domluvy 600W a wingem.

Ad.genetiky-určite by bylo nejlepší kdyby ani jeden z nás s ní nemel zkušenost (znalost genetiky je podle me polovina uspechu)

Ted selektuju(pod 400W,matky samo ze semínek) Kali Mist,Black Dominu,S.A.G.E,Akorn aka Snowbud -takže bych pak byl schopnej poskytnout neco z tehle čtyřky.Tyhle genetiky sem taky nikdy nejel.

http://grower.cz/photos/020957/0231.jpg

Old Post 24-11-2008 v 09:15 AM
Date1
Stálý Člen

Karma uživatele Date1 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Hoj vsem. A co takhle udelat hlina vs kokos vs hydro kdyz uz tak uz vse ne? Asi bych se pridal muzu startovat tak do 30 dni jedu v kokosu. Momentalne prestavba z 400W na 600W

Old Post 24-11-2008 v 10:28 AM
Date1 je offline   Profil uživatele Date1   Find more posts by Date1   Foto galerie člena Date1   Click here to Send Date1 a Private Message   Add Date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

[účet odstraněn]

Old Post 24-11-2008 v 11:33 AM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

Zdarec

...jel jsem hlínu,teďkonc NFT.
Podle mě ve kvalitě a výnosu vede hydro.
V pěstování mě hydro přesvědčilo,reakce na médium a zůstávám i pro příště u tohoto systému.

pic...

Old Post 24-11-2008 v 12:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
autogen2
Stálý Člen

Karma uživatele autogen2 - 0% PěstitelskáKarma uživatele autogen2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

no podla mna Priklonim sa k Simorovi ale chalani musite uznat ze to ma jednu nevihodu je tam omnoho viac roboty ...lenze co, ked ju milujes nieje co riesit ..............a mozno by som na hydre vytkol ezste jednu vec neviem ci kazde hydro ale vacsina co som fajcil bolo dost citit po hnojive

Old Post 25-11-2008 v 18:55 PM
autogen2 je offline   Profil uživatele autogen2   Find more posts by autogen2   Foto galerie člena autogen2   Click here to Send autogen2 a Private Message   Add autogen2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

se vám tady trochu vtírnu...tady má jeden bruder taky test (probíhá):
http://www.icmag.com/ic/showthread....&highlight=peat

Old Post 03-12-2008 v 10:54 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alik
Nový Člen

Karma uživatele alik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

ty jo fakt dobrej napad to by me docela zajimalo :-)

:-)

Old Post 03-12-2008 v 18:45 PM
alik je offline   Profil uživatele alik   Find more posts by alik   Foto galerie člena alik   Click here to Send alik a Private Message   Add alik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Tak se moc omlouvám,ale nakonec mám jiny plány a musím z duelu odstoupit (na cca.3 mesíce)

Pokud by me nekdo mohl nahradit budu jen rád,zatím sem nikoho nesehnal Podmínka samo hydrosystem a 600W Popřípade můžu se stavbou poradit.

Genetiku co sem slíbil dodat můžu

Old Post 26-02-2009 v 10:28 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-11-2006 - z hliny na hydro :) - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás