Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny Growery chtel bych se zeptat jestli nekdo pouziva ci ma nejake zkusenosti s hnojivy CANNA hledam hledam a krome par zminek o CANNAZYME sem to nenasel vubec nic na strankach http://www.canna-cz.com/products to maj popsany i v cestine a vypada to pomerne zajimave takze uvitam jakekoliv zkusenosti v praglu se daj koupit v naturaltechnologies v barance pristi tyden je zacnu testovat a zkusim to nejak ohodnotit..........
Hehe ja mam vybornou zkusenost s kyselinami Canna. Pod vickem byl staniol jako na jogurtu a pod nim gumova blana. Propichnuto jehlou vzniklo nejluxusnejsi davkovani. Jo a bacha at tam udelate jen malinkou dirku spickou jehly, zvetsit se da vzdycky.
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 11-11-2008 v 07:58 AM
hoj ja pestujem v kokose u uz asi 10rokov pouzivam Coco CANNA A B a neviem si vynachvalit Canna je 100% zaruka kvality aspon co sa tyka pestovania v Kokose Canna je hnojivo postavene na bio baze takze ziadna brutal chemia mozem len doporucit.
co se tyka bio tak maj bioradu na http://www.biocanna.com/site/indexphp.php je popis zatim v anglictine kazopadne to ma ten SKAL certifikát coz zadna jina biohnojka nema nebo alesopn nevim......me se libi ty 2 rady hydrosek jako z jedna HYDRO je do dripu a podobnejch systemu a AQUA je pro bublaky a cirkulacni systemy zkaratka na to kdyz se to hhojivo pouziva vicekrat......budu testovat....
tak zatim testuju radu aqua na bublacich a prijemene zjisteni je ze za 14 dni rustu bylo potreba srovanavat ph pouze jednou u dvou bublaku a to spise pricitam hydrotonu, cili oproti treba AH kdy to litalo nahoru dolu temer kazdej den je to fajn co se tyka koncentraci
bublak 20l vody, EC 0,25 + 10 ml A a B = EC 0,45(VEGA)
+ 10 ml A a B = EC 0,8
+ 10 ml A a B = EC 1,25
tet jedu kvet a zatim po pridani do cisty vody (FLORES)60 ml A a B je EC na 1,65 ph nehybne a kvetu od minuleho ctvrtka tak sem zvedavej co to udela
jeste sem vyzjistil ze kdyz dolejvam do uz hotovyho(se srovnanym Ph) roztoku dalsi hnojky (cili zvedam EC) tak ta AQUA snizuje Ph takze Ph plus je celkem nutnost (z Ph 5,8 na cca 3,8)
Ahoj lidi, jsem možná hodně špatnej hledač, ale o týhle značce jsem toho tu mnoho nenašel. Prosím ty co s ní mají zkušenost aby mi poradili: Hodlam vyzkoušet Cannu na květ a zajímalo by mě srovnání Canna terra flores VS pk 13,14 + akcelerátor Canna boost. Cenově je to totiž úplně někde jinde..Toho terra flores se trošku bojim, přijde mi až moc "za hubičku" na to, že je to od Canny. Takže za každej postřeh budu vděčný Ale postřehy tipu venku maj cenu jen slepičince a hnojení je vyhazování prachů si prosím nechte, určitě je na tom něco pravdy, zkoušel jsem to minulej rok a teď zas zkoušim tohle Díkec a ať to šlape!! Keany
Terra flores je zakladne kvetove hnojivo NPK plus mikroprvky... PK je cisto iba PK... CannaBoost je kvetovy stimulator bude obsahovat urcite PK plus hormony a nejake dalsie smaky... idealne je Terra flores plus cannaboost od 4 tyzdna kvetu... alebo daj terra flores a s citom davaj PKcko ale s tym sa da lahko prepalit
Dik, v podstate jsem hlavne chtel vedet, jestli se vyplati ten boost, kdyz je tak drahej..u nej prave pisou, ze se ma dat v ranne fazi, prej po nem sisky pekne vyjednou asi ho zkusim a k nemu PK, to je doporucena kombinace.
Čau na květ používám Bio Boost od Biocanny a jsem spokojen.Zatím sem to s ničím neporovnával,ale už pomale dochází a zajimaly by mě i jiné bio bioboostry.Síla podle mě dostačující .... hlavní je kvalita a ne kvantita. květináč 80 L a asi 4 kytky na biovega a teť i s bioboost od biocanny fotka stará 3 dny