Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj nemám zkušenosti ani moc peněz. Viděl jsem na netu nějaké žárovky SUN GLO, které podporují fotosyntézu, chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s těmahle žárovkama. Dikes
čau nezkoušel se mto ale asi vím o čem mluvíš to vypadá jako normální žárovka akorát je uspůsobená do toho tvaru "bodovka" ve vnitř ná wolframový vlákno... , kamarád to má na přisvicování chameleonů a celkem to hřeje... spektrum je svetlejší než sodík, podle mě to není vhodný... to radši usporku za 100kč než to
Máš pravdu, trošku jsem tady hledal a nemá to vhodné UVB, prý se tím kytka stresuje. Teď jedu na dvě úsporky, ale asi si půjčím od kamaráda 250w sodík. Díky, zatím čus.
sun glo by ti zo zaciatku stacilo, kamarat to skusal a rastlinka sa chovala normalne ale ked nasadil sodik tak ju chytila nejaka choroba...to radsej ozaj tie usporky a potom sodik ...alebo klasika sodik z fleku