Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kluci chtěl jsem se zeptat pořídil jsem si supervit. Kytičkám to hodně pomohlo ale vubec jsem se nikde nedočetl. jak často s nim zalévat nebo jak často postřikovat? Mohli by ste mi poradit? fellina
Cau fellino supervit je vitaminova sarapaticka,ktera se pridava do zalivky (1ml na 65 litru) Jinak davkovani jak uz psal sefik jednou, dvakrat tydne,ci s kazdou zalivkou,jak chces,zalezi na tobe ,na ty tabulce pisou Jednu kapku na 4,5 litru kapisto
Zrovna jsem je koupil,takze zadne vetsi info ze me nedostanes,ale jedno vim urcite na listy bych to nestrikal
drzim palce
kluci diky moc. Pouzivam ho na postrik kapku zhruba na 7-8 litru a kytickam to dela evidentne moc dobre. Na grow pisou ze se snim da postrikovat, zkusil jsem to a vyplatilo se. :-))) GET HiGH!!!
Se supervitem mám jen dobré zkušenosti. Dávkování může být i 3x vyšší a to jak do roztoku na postřik, tak do zálivky. Je to sice dražší záležitost, ovšem dle mého názoru se vyplatí. Ten kdo píše že mu to zničilo kytky nebylo 100% supervitem ale nějakým jiným faktorem. Growu zdar
EDIT: Jo a používal jsem ho i 2-3x denně na postřik.
Ale ,zase bych z toho vitaminu ,nedelal kouzelnej lektvar.
Nikdy jsem kytky nevitaminoval a jak rostly.
Palice to rozhodne nezvetsi.
Vitaminy se pouzivaji k celkove vitalite kytky,zdravi Cloveka hehe
Sam si dopravam jednou tydne par vitaminu hehe